Ουάρντα: «Είναι όλα ψέματα, δεν με έδιωξαν από την προπόνηση»

Ο Αμρ Ουάρντα μίλησε στην πατρίδα του και είπε πως είναι όλα ψέματα και ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου δεν τον έδιωξε από την προπόνηση!

Ουάρντα: «Είναι όλα ψέματα, δεν με έδιωξαν από την προπόνηση»

Διέψευσε τα πάντα μιλώντας στην πατρίδα του ο Αμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος άσος του ΠΑΟΚ αν και ο Ραζβάν Λουτσέσκου το πρωί της Τρίτης (13/7) τον έδιωξε από την προπόνηση, είπε πως δεν συνέβη τίποτα και είναι όλα ψέματα!

Τη στιγμή βέβαια που στην Ολλανδία έχουν ταξιδέψει και δημοσιογράφοι από την Ελλάδα και είδαν την προπόνηση του ΠΑΟΚ και τα όσα συνέβησαν το πρωί της Τρίτης (13/7).

Ο Αιγύπτιος μίλησε σε μέσο της πατρίδας του και παρουσίασε διαφορετική την κατάσταση: «Είναι ψέματα αυτά που παρουσιάστηκαν στην Ελλάδα. Δεν έγιναν έτσι τα πράγματα, δεν με έδιωξαν από την προπόνηση. Η κατάσταση μου στην ομάδα είναι σταθερή και προπονούμαι κανονικά».

ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου έδιωξε τον Ουάρντα από την προπόνηση – Η αντίδραση του Αιγύπτιου

Στο σχετικό δημοσίευμα γίνεται αναφορά σε όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στους υπόλοιπους παίκτες του ΠΑΟΚ με αφορμή τη συμπεριφορά του Ουάρντα αλλά και την προσπάθεια που έκανε επί του θέματος ο Χρήστος Καρυπίδης.

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης υπήρξε σύσκεψη Καρυπίδη, Λουτσέσκου για το θέμα και τα πάντα για τον Αιγύπτιο επιθετικό είναι ανοιχτά.