ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου έδιωξε τον Ουάρντα από την προπόνηση – Η αντίδραση του Αιγύπτιου

Επεισόδιο στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης (13/7) ανάμεσα στον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Αιγύπτιο άσο της ομάδας, Αμρ Ουάρντα. Τον έδιωξε από την προπόνηση και εκείνος αντέδρασε.

ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου έδιωξε τον Ουάρντα από την προπόνηση – Η αντίδραση του Αιγύπτιου

Έντονο το πρωινό στο Άπελντοορν της Ολλανδίας στην προπόνηση του ΠΑΟΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να διώχνει τον Αμρ Ουάρντα.

Δεν ξεκίνησε καλά το πρωινό για τον ΠΑΟΚ στην Ολλανδία. Ο τεχνικός της ομάδας Ραζβάν Λουτσέσκου είχε ένα επεισόδιο με τον Αμρ Ουάρντα. Μάλιστα έδιωξε από την προπόνηση τον Αιγύπτιο άσο.

Ο Λουτσέσκου του ζήτησε να βγει εκτός προπόνησης, λέγοντας σε έντονο ύφος πως δεν θα ανεχθεί τέτοιου είδους συμπεριφορά: «Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να σταματάμε για φάουλ και να αντιδράμε έτσι! Δεν υπάρχουν αυτά!».

Ο Ουάρντα ήταν φανερά εκνευρισμένος, κάθισε στον πάγκο αλλά κλώτσησε μια μπάλα και το κλίμα έγινε ακόμη πιο...εκρηκτικό. Ο Καρυπίδης πήγε αμέσως κοντά στον Αιγύπτιο για να τον ηρεμήσει.

Μένει φυσικά να δούμε τη συνέχεια, αφού όλοι γνωρίζουμε τον χαρακτήρα του Αμρ Ουάρντα ενώ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ενδεχομένως να θέλησε με το...καλημέρα να στείλει το μήνυμά του όχι μόνο στον Αιγύπτιο άσο αλλά και στους άλλους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Θεσσαλονίκης πως δεν θα ανεχτεί στο μέλλον ανάλογες συμπεριφορές.