«Στη Γουλβς ο Σα, εάν ο Πατρίτσιο υπογράψει στη Ρόμα», γράφουν στην Ιταλία

Δεδομένη έχουν τη μετακίνηση του Ζοσέ Σα από τον Ολυμπιακό στη Γουλβς, στην Ιταλία, εάν και εφόσον τελειώσει η μεταγραφή του Ρουί Πατρίτσιο στη Ρόμα.

«Στη Γουλβς ο Σα, εάν ο Πατρίτσιο υπογράψει στη Ρόμα», γράφουν στην Ιταλία

Στην Ιταλία γράφουν πως ο Ζοσέ Σα θα είναι σίγουρα ο νέος τερματοφύλακας της Γουλβς, στην περίπτωση που ο Ρουί Πατρίτσιο αποχωρήσει από την ομάδα και συνεχίσει την καριέρα του στη Ρόμα που τον θέλει.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Ζοσέ Σα θα είναι ο νέος τερματοφύλακας της Γουλβς με μεταγραφή από τον Ολυμπιακό, εάν ο Ρουί Πατρίτσιο αποχωρήσει από την ομάδα».

Πορτογαλικός τηλεοπτικός σταθμός, θυμίζουμε, πως μετέδωσε την Τρίτη (22/6) ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ταξίδεψε στο Πόρτο για να συζητήσει για το μέλλον των Σα και Σεμέδο με τον μεγαλοατζέντη Ζόρζε Μέντες.

Πορτογαλικά ΜΜΕ: «Στο Πόρτο ο Μαρινάκης για να μιλήσει με Μέντες για Σα - Σεμέδο»

Κι αν για τον Σα φαίνονται λίγο - πολύ όλα προδιαγεγραμμένα, καθώς μόλις ο Πατρίτσιο ανακοινωθεί από την Ρόμα, τότε ο ερυθρόλευκος γκολκίπερ θα αναχωρήσει για Γουλβερχάμπτον, για τον Σεμέδο δεν περιμέναμε τέτοια εξέλιξη.

Ολυμπιακός: Βάτσλικ ή Φαμπιάνο; Δείτε και διαλέξτε (vids)

Λένε λοιπόν οι Πορτογάλοι ότι ο Μαρινάκης θα συζητήσει με τον Μέντες το ενδεχόμενο της μεταγραφής του Σεμέδο στην Πόρτο. Σε αυτό το σημείο πάντως αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Μέντες δεν είναι μάνατζερ του Πορτογάλου στόπερ των Πειραιωτών, αλλά έχει πάντοτε τον τρόπο να μπλέκει σε τέτοιου είδους ιστορίες.

Σε «αναμμένα κάρβουνα» ο Πατρίτσιο και στο βάθος... Σα!

Συν τοις άλλοις, η Πόρτο όντως τον έχει πολύ ψηλά στη λίστα της, αλλά τα ποσά που έχει ακούσει σε πρώτη φάση (10 εκατομμύρια ευρώ) τής φαίνονται απαγορευτικά.