Ολυμπιακός: Βάτσλικ ή Φαμπιάνο; Δείτε και διαλέξτε (vids)

Πάρτε.... γεύση από Τόμας Βάτσλικ και Φαμπιάνο. Τερματοφύλακες που απασχολούν τον Ολυμπιακό αν ο Ρουί Πατρίτσιο ανακοινωθεί από τη Ρόμα και ο Ζοσέ Σα «μετακομίσει» στο Γουλβερχάμπτον.

Ολυμπιακός: Βάτσλικ ή Φαμπιάνο; Δείτε και διαλέξτε (vids)

Δυο εξαιρετικές επιλογές. Το «ΦΩΣ» της Παρασκευής (18/6) αποκαλύπτει ότι ο Ολυμπιακός, αν αποχωρήσει ο Ζοσέ Σα, έχει κάνει προεργασία για να μην τραβήξει για πολύ το θέμα του αντικαταστάτη.

Ο Πορτογάλος γκολκίπερ, μόλις ακούσει τον Ρουί Πατρίτσιο να ανακοινώνεται από την Ρόμα, τότε αυτομάτως θα αρχίσει να φτιάχνει βαλίτσες για το Γουλβερχάμπτον.

Οι τερματοφύλακες που έχουν τεθεί στα υπόψη των Πειραιωτών είναι αρκετοί. Ο ένας που έχουν ξεχωρίσει είναι ο Φαμπιάνο της Ομόνοιας και παρά τα όσα διαδίδουν οι Κύπριοι, αν το θελήσει ο Ολυμπιακός, μπορεί να τον φέρει... χθες στον Πειραιά.

Όπως αναφέρει το «ΦΩΣ» της Παρασκευής (18/6) ο Τσέχος Τόμας Βάτσλικ μένει ελεύθερος από την Σεβίλλη. Έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και σίγουρα είναι από τις περιπτώσεις που δεν μπορεί εύκολα να αφήσει αδιάφορο κανέναν. Μόνο που δεν είναι εύκολη περίπτωση.

Ρίξτε μια ματιά στα βίντεο που ακολουθούν:

Πάρτε γεύση, αρχικά από τον Τόμας Βάτσλικ:

Δείτε και όσα... πιάνει ο Φαμπιάνο: