Σε «αναμμένα κάρβουνα» ο Πατρίτσιο και στο βάθος... Σα!

Ο Ρουί Πατρίτσιο έχει συμφωνήσει σε όλα με την Ρόμα, περιμένει να τα βρουν οι Ιταλοί με την Γουλβς, οι δυο σύλλογοι είναι πλέον πολύ κοντά και ο Ζόρζε Μέντες έχει στην αναμονή τον Ζοσέ Σα για να φύγει για Αγγλία.

Σε «αναμμένα κάρβουνα» ο Πατρίτσιο και στο βάθος... Σα!

Έχουν περάσει αρκετές μέρες από την πρώτη φορά που προέκυπτε από την Ιταλία ότι είναι θέμα χρόνου να κλείσει ο Ρουί Πατρίτσιο στην Ρόμα και εν συνεχεία να ακολουθήσει το «ντόμινο» με τον Ζοσέ Σα να παίρνει το αεροπλάνο με προορισμό το Γουλβερχάμπτον.

Για την ώρα ο Ρουί Πατρίτσιο ακόμα δεν έχει γίνει κάτοικος Ρώμης και για αυτό τον λόγο κάθεται σε «αναμμένα κάρβουνα». Ο ίδιος έχει συμφωνήσει με την Ρόμα. Για τριετές συμβόλαιο συγκεκριμένα. Τις τελευταίες ώρες οι «τζιαλορόσι» με την Γουλβς είναι σε διαρκείς επαφές και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι τόσο μακριά ώστε οι δύο σύλλογοι να δώσουν τελικά τα χέρια. Ακόμα όμως δεν τα έχουν δώσει, αλλά εκτιμάται ότι ίσως αυτό συμβεί το Σαββατοκύριακο (19-20/6).

Κάπου εκεί η Ρόμα διέρρευε προς τα έξω ότι έχει στο μυαλό της και τον γκολκίπερ της Αταλάντα, Πιερλουίτζι Γκολίνι. Η αίσθηση που επικρατησε για αυτό το σενάριο είναι ότι το έκανε περισσότερο για να «κόψει» κάτι από τις απαιτήσεις της Γουλβς.

Η ουσία είναι ότι ο Ζόρζε Μέντες που χειρίζεται την υπόθεση, πιστεύει ότι από μέρα σε μέρα και το αργότερο έως το τέλος της εβδομάδας, η μεταγραφή του Πατρίτσιο στην Ρόμα θα έχει ολοκληρωθεί.

Κι αντιλαμβάνεστε, ότι αν συμβεί αυτό, τότε ο Ζοσέ Σα θα ετοιμάσει βαλίτσες για την Γουλβς. Για αυτό το λόγο άλλωστε, ο Ολυμπιακός εδώ και μέρες έχει προχωρημένες επαφές για τον Φαμπιάνο της Ομόνοιας και κοιτάζει και την περίπττωση του Τόμας Βάτσλικ που μένει ελεύθερος από την Σεβίλλη.