Πορτογαλικά ΜΜΕ: «Στο Πόρτο ο Μαρινάκης για να μιλήσει με Μέντες για Σα - Σεμέδο»

Πορτογαλικός τηλεοπτικός σταθμός μετέδωσε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ταξίδεψε στο Πόρτο για να συζητήσει για το μέλλον των Σα και Σεμέδο με τον μεγαλοατζέντη Ζόρζε Μέντες.

Πορτογαλικά ΜΜΕ: «Στο Πόρτο ο Μαρινάκης για να μιλήσει με Μέντες για Σα - Σεμέδο»

Φωτιές άναψε ο πορτογαλικός τηλεοπτικός σταθμός «TVI24», ο οποίος μετέδωσε ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης ταξίδεψε στο Πόρτο για να συναντηθεί με τον Ζόρζε Μέντες.

Μάλιστα, στο ρεπορτάζ τονίστηκε ότι το αντικείμενο συζήτησης με τον Πορτογάλο μεγαλοατζέντη αφορά το μέλλον του Ζοσέ Σα και του Ρούμπεν Σεμέδο.

Κι αν για τον Σα φαίνονται λίγο - πολύ όλα προδιαγεγραμμένα, καθώς μόλις ο Πατρίτσιο ανακοινωθεί από την Ρόμα, τότε ο ερυθρόλευκος γκολκίπερ θα αναχωρήσει για Γουλβερχάμπτον, για τον Σεμέδο δεν περιμέναμε τέτοια εξέλιξη.

Λένε λοιπόν οι Πορτογάλοι ότι ο Μαρινάκης θα συζητήσει με τον Μέντες το ενδεχόμενο της μεταγραφής του Σεμέδο στην Πόρτο. Σε αυτό το σημείο πάντως αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Μέντες δεν είναι μάνατζερ του Πορτογάλου στόπερ των Πειραιωτών, αλλά έχει πάντοτε τον τρόπο να μπλέκει σε τέτοιου είδους ιστορίες.

Συν τοις άλλοις, η Πόρτο όντως τον έχει πολύ ψηλά στη λίστα της, αλλά τα ποσά που έχει ακούσει σε πρώτη φάση (10 εκατομμύρια ευρώ) τής φαίνονται απαγορευτικά.

Θα πρέπει φυσικά να περιμένουμε αν ισχύουν όλα όσα λένε οι Πορτογάλοι. Έως τώρα δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση από τον Ολυμπιακό για το σενάριο περί ταξιδιού Μαρινάκη στο Πόρτο. Ίσως έως το βράδυ της Τρίτης (22/6) να προκύψει κάποια διαρροή από πλευράς Πειραιωτών για το αν ισχύει ή όχι αυτό που λένε στην χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου.