Επίσημο: Έμεινε και ο Μουνάφο στον Αστέρα Τρίπολης

Μετά τον Βαλιέντε, ανανέωσε και ο Χουάν Μουνάφο με τον Αστέρα Τρίπολης που θυμίζουμε πως επέκτεινε τη συνεργασία του με τους Καπίγια, Σίτο.

Επίσημο: Έμεινε και ο Μουνάφο στον Αστέρα Τρίπολης

Στην Τρίπολη θα παραμείνει και ο Χουάν Μουνάφο. Ανανέωσε για ακόμη τρία χρόνια!

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Juan Manuel Munafo Horta. Το νέο συμβόλαιο του Munafo με την ομάδα μας έχει ισχύ έως τον Ιούνιο του 2024» αναφέρει η ανακοίνωση.

«Νιώθω πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον ΑΣΤΕΡΑ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Καϋμενάκη και τον κύριο Μπάκο για την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια και για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και για τα επόμενα τρία χρόνια. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και όλους εκείνους που εργάζονται σε αυτή την οικογένεια που ονομάζεται ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για την αγάπη που μου δείχνουν κάθε ημέρα. Επίσης, να ευχαριστήσω τον κόσμο της Τρίπολης, τους φιλάθλους του ΑΣΤΕΡΑ για τα μηνύματα αγάπης που μου έχουν στείλει όλο αυτό το διάστημα. Ελπίζω ότι του χρόνου θα τους έχουμε μαζί μας στο γήπεδό μας να μας δίνουν δύναμη.

Είμαι περήφανος που θα συνεχίσω να φοράω αυτή τη φανέλα και σίγουρα θα δώσω ό,τι έχω και δεν έχω για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας μας», δήλωσε ο Μουνάφο.