Επίσημο: Νέο συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης και ο Καπίγια

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Ενέκο Καπίγια. Υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι του 2024

Επίσημο: Νέο συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης και ο Καπίγια

Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης μέχρι και το καλοκαίρι του 2024 θα είναι ο Ενέκο Καπίγια. Ανακοινώθηκε την Τρίτη (18/5) η επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Eneko Capilla Gonzalez. Το νέο συμβόλαιο του Capilla με την ομάδα μας έχει ισχύ έως τον Ιούνιο του 2024».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω για τα επόμενα χρόνια να βρίσκομαι σε αυτή την οικογένεια. Νιώθω ευγνωμοσύνη για τον σύλλογο, ο οποίος εξακολουθεί να με εμπιστεύεται. Αυτός ο 1,5 χρόνος ήταν πολύ δύσκολος για εμένα και εκτιμώ πάρα πολύ την προσπάθεια που έκανε ο ΑΣΤΕΡΑΣ για να ανανεώσει το συμβόλαιό μου.

Επίσημο: Νέο συμβόλαιο ο Σίτο στον Αστέρα Τρίπολης

Θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να επιστρέψω στον σύλλογο αυτή την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε όλους τους στόχους που έχουμε θέσει. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας, διότι μας υποστηρίζουν πάντα, ακόμη και αυτή τη στιγμή που δυστυχώς δεν μπορούν να βρίσκονται στο γήπεδο. Ας ελπίσουμε ότι την νέα σεζόν θα μπορούν να βρίσκονται δίπλα μας και όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας.

Επίσημο: Ανανέωσε με Βαλιέντε ο Αστέρας Τρίπολης

Φυσικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό τιμ και όλους τους εργαζόμενους στον σύλλογο. Όλοι μαζί έχουμε δημιουργήσει μια οικογένεια και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο», τόνισε ο Καπίγια ο οποίος το 2019 είχε υπογράψει για τρία χρόνια αλλά στον Αστέρα Τρίπολης δεν περίμεναν το επόμενο καλοκαίρι για να του ανανεώσουν το συμβόλαιο.