Επίσημο: Ανανέωσε με Βαλιέντε ο Αστέρας Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Βαλιέντε Χιμένεθ έως το 2023

Επίσημο: Ανανέωσε με Βαλιέντε ο Αστέρας Τρίπολης

Στον Αστέρα Τρίπολης θα αγωνίζεται για ακόμα δύο χρόνια ο Βαλιέντε Χιμένεθ καθώς οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Jose Luis Valiente Gimenez. Το νέο συμβόλαιο του Valiente με την ομάδα μας έχει ισχύ έως τον Ιούνιο του 2023».

Ο Βαλιέντε δήλωσε μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας. Η ομάδα από την πρώτη ημέρα που ήρθα εδώ μου συμπεριφέρθηκε πολύ καλά. Επίσης, ο κόσμος στην πόλη, οι φίλαθλοι και οι άνθρωποι του ΑΣΤΕΡΑ δεν θα μπορούσαν να έχουν κάνει κάτι καλύτερο για εμένα. Αισθάνομαι πολύ καλά εδώ. Θα ήθελα πλέον κάποια στιγμή να αγωνιστώ στην Ευρώπη με τον ΑΣΤΕΡΑ. Μπορούμε να το πετύχουμε.

Στην Ελλάδα υπάρχουν καλές, δυνατές ομάδες, αλλά ανήκουμε κι εμείς σε αυτές. Θα προχωρήσουμε βήμα - βήμα και πιστεύω ότι θα το πετύχουμε. Η ομάδα θα δουλέψει πολύ για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας. Ελπίζω τη νέα χρονιά να είναι στο γήπεδο, δίπλα μας, για να μας υποστηρίξουν. Ευχαριστώ την ομάδα για την εμπιστοσύνη της. Κι ευχαριστώ όλους όσους εργάζονται στην ομάδα. Για εμένα είναι οικογένεια».