Επίσημο: Νέο συμβόλαιο ο Σίτο στον Αστέρα Τρίπολης

Ο Σίτο υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης μέχρι και το καλοκαίρι του 2024

Επίσημο: Νέο συμβόλαιο ο Σίτο στον Αστέρα Τρίπολης

Κάτοικος Τρίπολης μέχρι και το καλοκαίρι του 2024 ο Σίτο. Ο Ισπανός ακραίος επιθετικός ήρθε στη χώρα μας το καλοκαίρι του 2019 και είχε υπογράψει συμβόλαιο με την αρκαδική ΠΑΕ μέχρι και το καλοκαίρι του 2022.

Στον Αστέρα είναι ευχαριστημένοι φυσικά από την προσφορά του Ισπανού άσου και για αυτόν τον λόγο προχώρησαν στην επέκταση της συνεργασίας με τον 24χρονο ακραίο επιθετικό, ο οποίος έχει συνολικά 60 συμμετοχές με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδας. Έχει σκοράρει 3 φορές και έχει δώσει 4 ασίστ.

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Andres Pascual Santonja. Το νέο συμβόλαιο του Sito με την ομάδα μας έχει ισχύ έως τον Ιούνιο του 2024», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Αστέρα Τρίπολης.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το νέο συμβόλαιο. Μου αρέσει πολύ η Τρίπολη και ασφαλώς μου αρέσει πολύ να είμαι μέλος του ΑΣΤΕΡΑ. Θα δουλέψω σκληρά, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό με την ομάδα μας. Ελπίζω τη νέα σεζόν να καταφέρουμε ακόμη καλύτερα πράγματα με τον ΑΣΤΕΡΑ. Και επίσης ελπίζω ότι τη νέα σεζόν να είναι στο γήπεδο και οι φίλαθλοί μας. Χρειαζόμαστε την υποστήριξή τους», δήλωσε ο Ισπανός ακραίος επιθετικός.