Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 1-2: Κριτική παικτών: Ωραίοι οι «νέοι», αλλά και οι «παλιοί» είναι… αλλιώς

Θετικές εντυπώσεις άφησαν ο Ρέαμπτσιουκ στο ντεμπούτο του στο αρχικό σχήμα,οι Τζολάκης, Βρουσάι και ο Ντρέγκερ στην επιστροφή του, αλλά οι Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά καθάρισαν την… μπουγάδα.

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 1-2: Κριτική παικτών: Ωραίοι οι «νέοι», αλλά και οι «παλιοί» είναι… αλλιώς

ΤΖΟΛΑΚΗΣ: Δεν έφερε καμία ευθύνη στο γκολ, ενώ σε γενικές γραμμές έδειχνε πολύ σταθερός και στις εξόδους του, αλλά και στα σουτ που μπλόκαρε. Δείχνει να μην έχει πλέον κανένα άγχος παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Τα highlights του Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 1-2 (vid)

ΝΤΡΕΓΚΕΡ: Από δική του ασίστ άνοιξε το σκορ ο Ολυμπιακός, ενώ από δική του πάσα θα μπορούσε να σκοράρει και ο Μασούρας για το 0-2. Εκτίμησε λανθασμένα τη φάση του 1-1 του Παναιτωλικού, καθώς μάρκαρε με τα… μάτια τον Ταχάρ, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλή η εμφάνισή του, προσφέροντας και πολλές επιθετικές βοήθειες. Ανασταλτικά είχε δύσκολο έργο απέναντι στον Ντίαζ.

Ο Μαρτίνς για Ρέαμπτσιουκ, Ντρέγκερ και ΠΑΟΚ

ΣΙΣΕ: Από δική του βαθιά μπαλιά ξεκίνησε το 0-1, ενώ στάθηκε σε καλά επίπεδα, μολονότι στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου, γενικότερα η άμυνα φαινόταν να έχει… πελαγώσει. Δεν ήταν κακός ο Σενεγαλέζος.

Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 1-2: Αήττητος πάει στην Τούμπα

ΜΠΑ: Δεν αντιμετώπισε τη δύσκολη φάση, οι περισσότερες από τις προσπάθειες των Αγρινιωτών σταματούσαν πάνω στον Αφρικανό και σίγουρα ο βαθμός του ήταν πολύ πάνω από τη βάση.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Πολύ καλό το ντεμπούτο στην αρχική ενδεκάδα του Μολδαβού, ο οποίος ανασταλτικά περιόρισε τον Αριγίμπι, ενώ μπροστά πρόσφερε κάποια πράγματα που δεν τα πολυβλέπαμε από τον Χολέμπας, ο οποίος δίσταζε π.χ. να σεντράρει και να κινείται πιο επιθετικά. Με το «καλημέρα» έδειξε ότι ο Ολυμπιακός έχει έναν ταχύτατο ποδοσφαιριστή.

ΕΜΒΙΛΑ: Σε γενικές γραμμές μαζί με τον Καμαρά συνέθεσαν ένα πολύ καλό δίδυμο στα χαφ. Μπορεί να μην έπιασε την απόδοση της Τρίπολης ή κόντρα στην ΑΕΚ, όμως και πάλι ήταν από τους αξιοσημείωτους, έστω κι αν κινήθηκε σε πιο χαμηλές στροφές.

ΚΑΜΑΡΑ: Καθάρισε αρκετές φάσεις στον άξονα, ενώ βοήθησε και δημιουργικά. Ήταν όμως επιπόλαιος σε κάποιες τελικές προσπάθειες, με ορισμένα σουτ που ήταν τραβηγμένα από τα… μαλλιά. Στο τέλος της βραδιάς όμως θα μπορούσε να διεκδικήσει τον τίτλο του MVP, έστω κι αν είχε κάποια επιπόλαια σουτ.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Πέτυχε το γκολ νωρίς-νωρίς, όποτε έπαιρνε την μπάλα στα πόδια του, αμέσως σήμανε συναγερμός στην άμυνα του Παναιτωλικού, ήταν μία μόνιμη πηγή κινδύνου, είχε βέβαια και κάποιες άστοχες επιλογές, αλλά σίγουρα η αντικατάστασή του στο ημίχρονο είχε να κάνει ξεκάθαρα με το να πάρει ανάσες ενόψει Τούμπας.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Δεν είχε καλό βράδυ ο διεθνής εξτρέμ, ο οποίος έχασε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 έπειτα από σέντρα του Ντρέγκερ, ενώ και οι επιλογές του σε πάσες δεν ήταν οι καλύτερες.

ΜΠΡΟΥΜΑ: Δεν είχε την έκρηξη που είχε βγάλει στην Τρίπολη, αλλά σίγουρα δεν ήταν αρνητικός. Η αλήθεια είναι ότι σίγουρα θα περίμενε περισσότερα πράγματα ο Μαρτίνς στο δημιουργικό κομμάτι.
ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ:
Δύο σπουδαίες φάσεις είχε ο Μαροκινός για να σκοράρει και τη μία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με το γκολ του να είναι και το νικηφόρο. Τί άλλο να κάνει ο Μαροκινός;

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Του πήρε λίγο χρόνο να μπει στο ματς, αντικαθιστώντας τον Φορτούνης, χρειάστηκε ένα τέταρτο για να πατήσει καλά στα πόδια του, αλλά η ασίστ που έβγαλε στον Ελ Αραμπί ήταν για… χαϊλάιτ αθλητικών εκπομπών.

ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Δεν έδωσε τις απαιτούμενες βοήθειες που θα ήθελε ο Μαρτίνς με την είσοδό του στο δεύτερο ημίχρονο.

ΒΡΟΥΣΑΪ: Το νικητήριο γκολ του Ολυμπιακού είχε αφετηρία μία έξοχη ενέργειά του. Και στο Αγρίνιο απέδειξε για ποιο λόγο ο Μαρτίνς επέμενε το καλοκαίρι για την παραμονή του.

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: Μπήκε στο ματς και αντί να περάσει στο δεξί άκρο της άμυνας, αγωνίστηκε σε ρόλο αριστερού εξτρέμ, δίχως να φανεί ιδιαίτερα στο λιγοστό διάστημα που έπαιξε.

ΧΑΣΑΝ: Μπήκε στο 92’ περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους. Επέστρεψε μετά από δύο μήνες.