Ο Μαρτίνς για Ρέαμπτσιουκ, Ντρέγκερ και ΠΑΟΚ (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς παραδέχτηκε ότι ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναιτωλικό δεν ήταν το ίδιο καλός όπως σε προηγούμενα ματς. Τι είπε για ΠΑΟΚ, Ρέαμπτσιουκ και Ντρέγκερ.

Ο Μαρτίνς για Ρέαμπτσιουκ, Ντρέγκερ και ΠΑΟΚ (vid)

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα και από το Αγρίνιο επικρατώντας με σκορ 2-1 του Παναιτωλικού και ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι η ομάδα του δεν ήταν το ίδιο καλή με προηγούμενα ματς. Ο 50χρονος προπονητής έκανε, ωστόσο, ειδική μνεία τους Ρέαμπτσιουκ, Ντρέγκερ για τους οποίους τόνισε ότι έμεινε ικανοποιημένος.

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε:

Για την εικόνα της ομάδας του: «Ο Παναιτωλικός έδειχνε πράγματα εδώ και καιρό. Εχει πετύχει δύο νίκες και μία ισοπαλία. Εχει βελτιωθεί ως ομάδα. Επρεπε να είμαστε υποψιασμένοι και δεν ήταν εύκολο ματς. Γενικά δεν κάναμε καλό παιχνίδι, μπήκαμε όμως καλά, για περίπου 25 λεπτά ήμασταν καλοί στο ξεκίνημα, αλλά στη συνέχεια χάναμε την ισορροπία. Δεν είχαμε την έμπνευση και τη δημιουργία στο επιθετικό κομμάτι που έχουμε συνηθίσει να βγάζουμε. Ο Παναιτωλικός εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία μας, γιατί δεν ήμασταν η ομάδα που έχει συνηθίσει ο κόσμος να βλέπει. Ο Παναιτωλικός εκμεταλλεύτηκε τα αδύνατά μας σημεία. Το παιχνίδι υστερούσε σε ρυθμό από την πλευρά μας και δεν ήταν ένα τόσο καλό ματς από εμάς»

Για το αν είχαν οι παίκτες στο πίσω μέρος του μυαλού τους τον ΠΑΟΚ: «Γενικότερα η ομάδα μας είχε την αίσθηση σήμερα ότι οι βαθμοί στο Αγρίνιο και στην Τούμπα έχουν την ίδια αξία. Ξέρουμε πολύ καλά ότι το ματς με τον ΠΑΟΚ έχει την ίδια αξία με αυτό του Παναιτωλικού. Τα πρωταθλήματα κρίνονται σε αποτελέσματα με θεωρητικά ασθενέστερες ομάδες. Δεν είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, κάναμε λάθη και δεν είχαμε το παιχνίδι κατοχής που θέλαμε. Σε αυτό υστερήσαμε».

Για τους Ρέαμπτσιουκ και Ντρέγκερ: Για πρώτο παιχνίδι ήταν πάρα πολύ καλός ο Όλεγκ. Ο Ντρέγκερ είχε πολύ καιρό να παίξει και για πρώτο παιχνίδι πολύ καλός. Ο Όλεγκ είχε παιχνίδια, όμως, ήταν το πρώτο του ματς με τον Ολυμπιακό και είμαστε ικανοποιημένοι».

Για τη συνεργασία Βαλμπουενά – Ελ Αραμπί και την επιστροφή του Χασάν: «Είμαι ικανοποιημένος γιατί κερδίσαμε. Το παιχνίδι θα το αναλύσουμε τις επόμενες ώρες και μέρες, θα δούμε τι πήγε στραβά και τι όχι. Θα αναλύσουμε την αξία κάθε φάσης. Θα προετοιμάσουμε το ματς της Τούμπας στη συνέχεια, ένα ματς εντελώς διαφορετικό. Είμαστε ικανοποιημένοι από τη συμπεριφορά όλων των παικτών και σε αυτό το θέμα δεν έχουμε τίποτα να τους προσάψουμε».

Ακολουθεί το βίντεο των δηλώσεων του Πορτογάλου προπονητή του Ολυμπιακού μετά το τέλος του νικηφόρου για τους Πειραιώτες αγώνα: