Σενάρια επιστημονικής φαντασίας των Άγγλων για Ελ Αραμπί και Γουλβς

Στην Αγγλία γράφτηκε ότι ο Ελ Αραμπί απασχολεί σοβαρά την Γουλβς, αλλά περισσότερο μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας να προκύψει θέμα με τον Μαροκινό τον Γενάρη. Ήδη απέκτησαν επιθετικό οι «λύκοι».

Σενάρια επιστημονικής φαντασίας των Άγγλων για Ελ Αραμπί και Γουλβς

Είναι λογικό το όνομα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, με όλα όσα έχει πετύχει τον τελευταίο ενάμισι χρόνο, να βρίσκεται στην επικαιρότητα και κυρίως να πρωταγωνιστεί σε διαφόρων ειδών μεταγραφικά σενάρια.

Το τελευταίο που γράφτηκε στην Αγγλία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Συγκεκριμένα, γράφτηκε μεταξύ άλλων ότι η Γουλβς τον έχει στα πλάνα της για το δεύτερο μισό της σεζόν και πώς ήδη έχει κινήσει διαδικασίες για την απόκτησή του.

Κάτι τέτοιο λοιπόν φαντάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Πρώτον καμία ενόχληση δεν είχε ο Ολυμπιακός από τους «λύκους», δεύτερον ούτε που το σκέφτονται στο λιμάνι να χάσουν τον Μαροκινό φορ με τον οποίο ανανέωσαν έως το 2022 τη συνεργασία τους και τρίτον ήδη η Γουλβς προχώρησε στον... επαναπατρισμό του Κουτρόνε, ο οποίος είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Φιορεντίνα.

Εν ολίγοις, δεν υφίσταται κανένα θέμα της Γουλβς με τον Ελ Αραμπί, καθώς πριν καλά-καλά στεγνώσει το μελάνι για την υποτιθέμενη προσπάθεια να αποκτήσει τον Μαροκινό, οι «λύκοι» προχωρούσαν ήδη στην επιστροφή του Κουτρόνε στο «Molineux».

Είναι ξεκάθαρο πάντως ότι τέτοιου είδους σενάρια θα φυτρώνουν κάθε λίγο και λιγάκι σαν τα... μανιτάρια, όσο η χειμερινή μεταγραφική περίοδος παραμένει ανοικτή. Κι όχι τίποτε άλλο, αλλά εκτός από τον Γενάρη, τα σενάρια θα είναι αρκετά και τον Φεβρουάριο, καθώς υπάρχουν ανοικτές αγορές και τον επόμενο μήνα (π.χ. Λατινική Αμερική, Κίνα).