Παναθηναϊκός - Φενερμπαχτσέ: Οι διαιτητές της αναμέτρησης
Οι Ίλια Μπελόσεβιτς, Κάρλος Περούγκα και Γκίτις Σούκις ορίστηκαν στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Φενερμπαχτσέ (8/10, 21:15).
Τη διαιτητική τριάδα που θα διευθύνει τη μεγάλη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε στο «T-Center» ανακοίνωσε η EuroLeague. Συγκεκριμένα, στο παιχνίδι της Πέμπτης (8/10, 21:15) ορίστηκαν οι Ίλια Μπελόσεβιτς, Κάρλος Περούγκα και Γκίτις Σούκις.
Οι «πράσινοι» έχουν ξεκινήσει ιδανικά τη φετινή τους πορεία στη διοργάνωση, μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές και απέναντι στην ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα επιδιώξουν να κάνουν το 4/4 και να διατηρηθούν στην κορυφή της κατάταξης.
Υπενθυμίζουμε ότι στις τρεις προηγούμενες αναμετρήσεις ο Παναθηναϊκός κέρδισε εντός έδρας τις Παρί (91-72), Βιλερμπάν (102-79) και Μακάμπι Τελ Αβίβ (90-67).Η Φενερμπαχτσέ από την άλλη πλευρά, κέρδισε τις Φενερμπαχτσέ (78-68), Μπάγερν (100-76) και Ντουμπάι (76-66).