Μελισσανίδης: «Κανένα θέμα προπονητή στην ΑΕΚ»

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από το περιβάλλον του Δημήτρη Μελισσανίδη, δεν τίθεται κανένα θέμα αποχώρησης του Μάσιμο Καρέρα από τον πάγκο της ΑΕΚ.

Μελισσανίδης: «Κανένα θέμα προπονητή στην ΑΕΚ»

Η αναστάτωση είναι εύλογη πλέον στις τάξεις της ΑΕΚ, μετά τις συνεχόμενες ήττες σε Ευρώπη και Ελλάδα από Μπράγκα και Παναθηναϊκό αντίστοιχα.

Μάλιστα, ακούστηκαν διάφορα σενάρια μέχρι και για δραστικές αλλαγές στην άκρη του πάγκου, τα οποία ωστόσο δεν φαίνεται να έχουν καμία βάση.

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 1-2: Ολιβέιρα: «Ρωτήστε τον προπονητή για την εικόνα μας στο α’ μέρος»

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Δημήτρης Μελισσανίδης σε συζητήσεις με τους ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος έλεγε ότι «δεν υπάρχει κανένα θέμα προπονητή στην ΑΕΚ», βάζοντας έτσι τέλος στην όποια φημολογία είχε... προλάβει να αναπτυχθεί.

Καρέρα στους παίκτες: «Δεν παίζουμε ενωμένοι»

Όπερ σημαίνει ότι δεν τίθεται -τουλάχιστον προς το παρόν- κανένα ζήτημα πιθανής αποχώρησης του Μάσιμο Καρέρα από την τεχνική ηγεσία των «κιτρινόμαυρων». Αυτή, άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ στηρίζει τον Ιταλό προπονητή.

Μάνταλος: «Μόνο νίκες μέχρι τις γιορτές»

Ο τελευταίος, λίγο μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, είχε δηλώσει:

«Θεωρώ πως στο α' μέρος δεν παίξαμε καλά. Δεν ήμασταν καλά. Χάναμε τις μπάλες και αφήναμε αντεπιθέσεις του αντιπάλου. Στο β' μέρος προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Θα πρέπει να το αναλύσουμε. Δυστυχώς τα πράγματα κύλησαν διαφορετικά απ' ότι είχαμε προβλέψει».

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 1-2: «Πράσινος» θρίαμβος στο ντέρμπι (highlights)!

Και πρόσθεσε: «Μία τέτοια ήττα πονάει πάντα. Να καταλάβουμε που είναι τα λάθη μας και να τα διορθώνουμε. Βέβαια όταν έχεις κάθε 3 μέρες ματς δεν είναι εύκολο αλλά πρέπει να το κάνουμε. Σίγουρα μεγαλώνει η πίεση και η κρίση αυξάνεται. Να είμαστε ενωμένοι. Να είμαστε ένα και συνεχίσουμε».