Μάνταλος: «Μόνο νίκες μέχρι τις γιορτές»

Ο Πέτρος Μάνταλος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να βγάλει αντίδραση στα ματς που απομένουν.

Μάνταλος: «Μόνο νίκες μέχρι τις γιορτές»

Η ΑΕΚ έχασε το ντέρμπι από τον Παναθηναϊκό και πλέον είναι σοβαρός ο κίνδυνος να ανοίξει η διαφορά από την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ο Πέτρος Μάνταλος μετά από μία δύσκολη βραδιά μίλησε στην κάμερα της Nova και τόνισε ότι τα ματς που απομένουν μέχρι τα Χριστούγεννα είναι πολύ σημαντικά για την ομάδα του αν θέλει να διατηρήσει επαφή με την κορυφή.

Αναλυτικά ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε:

Για την ήττα από τον Παναθηναϊκό: Είμαστε απογοητευμένοι. Δεν λέω μεγαλύτερη κουβέντα. Νιώθω σαν τις τελευταίες 2 εβδομάδες να έχουμε βαλθεί να καταστρέψουμε μια ολόκληρη σεζόν. Μείναμε εκτός Ευρώπης. Είναι μια δύσκολη βραδιά η αποψινή. Δεν είναι ώρα για κουβέντες. Η ΑΕΚ πρέπει να αντιδράσει άμεσα αν θέλει να μην χάσει τον κύριο στόχο που είναι ο τίτλος. Θα είναι μια καταστροφή αν μέχρι τα Χριστούγεννα έχουμε κι άλλη απώλεια. Θα είναι η απολυτή αποτυχία. Μια είναι η αντίδραση της ΑΕΚ. Να κάνουμε τρεις νίκες μέχρι τα Χριστούγεννα.

Για το τι φταίει για την εικόνα της ομάδας: Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Υπήρχαν κακές στιγμές, κακή νύχτα της ομάδας. Η ομάδα θέλει σταθεροποίηση. Η ομάδα δεν μπορεί να κάνει μια μεγάλη νίκη και μετά να έχει κακές βραδιές. Χρειάζεται σταθερότητα για να μείνουμε ζωντανοί στον στόχο.

Για το αν νιώθει παραπάνω πίεση: Πίεση νιώθω από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ΑΕΚ. Έχουμε απογοητεύσει τον κόσμο. Να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να εμφανιστούμε καλύτεροι. Αυτό πρέπει να γίνει. Λάθος πήγε το πρώτο μέρος σήμερα, δεχτήκαμε δύο γκολ. Αργήσαμε να αντιδράσουμε.

Για τις ευθύνες και ποιους βαραίνουν: Ξεκάθαρα στους παίκτες που αγωνίζονται το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης. Σίγουρα στο κακό αποτέλεσμα φταίνε και οι παίκτες και ο προπονητής. Σε ποσοστό 90% είναι δική μας ευθύνη. Η ομάδα έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Αυτοί ξεκινήσαμε αυτοί βγάλαμε την ομάδα στην Ευρώπη αυτοί θα συνεχίσουμε.