Καρέρα στους παίκτες: «Δεν παίζουμε ενωμένοι»

Μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ.

Καρέρα στους παίκτες: «Δεν παίζουμε ενωμένοι»

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ και πλέον τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τους "κιτρινόμαυρους". Μετά τις αποτυχίες στην Ευρώπη ήρθε το χαμένο παιχνίδι με τους "πράσινους" και το κλίμα είναι πολύ βαρύ

Ο Πέτρος Μάνταλος στις δηλώσεις του τόνισε ότι η ευθύνη είναι των ποδοσφαιριστών για την κακή εικόνα που βγάζει η ομάδα. Από την άλλη, ωστόσο το κλίμα που έχει διαμορφωθεί δεν είναι καθόλου καλό για τον Μάσιμο Καρέρα.

Ο Ιταλός δεν διανύει και τις καλύτερες του ημέρες στα Σπάτα, αφού η εικόνα της ομάδας δεν είναι καθόλου καλή με το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό να επιβεβαιώνει τον αγωνιστικό κατήφορο.

Ο Καρέρα μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό έκανε μία σύντομη ομιλία στα αποδυτήρια στους ποδοσφαιριστές του. Ο κόουτς των "κιτρινόμαυρων" μίλησε στους παίκτες του και τους είπε ότι στην ομάδα δεν υπάρχει πνεύμα νικητή. «Δεν έχουμε πνεύμα νικητή, δεν παίζουμε ενωμένοι», είπε ο Μάσιμο Καρέρα στους ποδοσφαιριστές του.