ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 1-2: Ολιβέιρα: «Ρωτήστε τον προπονητή για την εικόνα μας στο α’ μέρος»

Ο Νέλσον Ολιβέιρα έριξε το... μπαλάκι στον Καρέρα, όταν ρωτήθηκε για την τραγική εικόνα της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 1-2: Ολιβέιρα: «Ρωτήστε τον προπονητή για την εικόνα μας στο α’ μέρος»

Η ΑΕΚ μοιάζει με... καζάνι που βράζει, ο Μάσιμο Καρέρα είπε ότι «πονάει μία τέτοια ήττα» και ο Νέλσον Ολιβέιρα όταν κλήθηκε να σχολιάσει την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ημιχρόνο, έριξε το... μπαλάκι στον Ιταλό τεχνικό.

Αρχικά ο Πορτογάλος φορ τόνισε: «Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι καθώς χάσαμε σε ένα κλασικό ντέρμπι και μείναμε αν δεν κάνω λάθος στο -6 από την κορυφή. Η δουλειά μου είναι να μπαίνω στο παιχνίδι και να είμαι ανταγωνιστικός».

Για την πίεση που υπάρχει πλέον στην ΑΕΚ είπε: «Η πίεση σε μία ομάδα όπως η ΑΕΚ που είναι τόσο μεγάλο μέγεθος είναι από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δίνουμε χαρά στον κόσμο -ειδικά με την πανδημία- σήμερα δεν τα καταφέραμε αλλά θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε».

Για το τί πρέπει να αλλάξει στην ομάδα του δήλωσε: «Είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, σήμερα και αύριο θα είμαστε στεναχωρημένοι αλλά πρέπει να επανέλθουμε γιατί έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να αλλάξουμε άμεσα το τσιπ».

Για την κακή εικόνα του πρώτου μέρους σημείωσε: «Αυτή η ερώτηση δεν πηγαίνει για εμένα, καλύτερα να ρωτήσετε τον προπονητή. Εμένα δουλειά μου είναι να μπαίνω μέσα και να βάζω γκολ. Εγώ προσωπικά δεν αμφέβαλα ποτέ για εμένα, ποτέ στην καριέρα μου δεν αμφέβαλα για εμένα, αλλά πρέπει να βρούμε γενικά τι φταίει. Δεν έχουμε καλά αποτελέσματα στα ντέρμπι, δεν κάναμε καλή αρχή και είμαι προβληματισμένος. Η ομάδα στα μεγάλα ματς δεν είναι αποτελεσματική, όπως πέρσι στα πλέι οφ».

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 1-2: «Πράσινος» θρίαμβος στο ντέρμπι (highlights)!