ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Αυτό είναι το φύλλο αγώνα - Το «όχι» του Διαμαντόπουλου και η επιμονή του Καρυπίδη (pic)

Διαβάστε τα όσα έγραψε ο 4ος διαιτητής στο φύλλο αγώνος της αναμέτρησης ΑΕΚ-ΠΑΟΚ Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος για τα δελτία υγείας που είχαν λήξει.

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Αυτό είναι το φύλλο αγώνα - Το «όχι» του Διαμαντόπουλου και η επιμονή του Καρυπίδη (pic)

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε το φύλλο αγώνος του «περιβόητου» παιχνιδιού μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Μπορεί να ήρθε 0-0, αλλά το… τρίτο ημίχρονο ήταν γεμάτο, καθώς ο ΠΑΟΚ δεν είχε θεωρήσει τις κάρτες υγείας δώδεκα παικτών του και είχαν λήξει από τοις 30 Ιουνίου.

Κυριάκος: «Συγγνώμη από τους φιλάθλους μας, αναγνωρίζουμε την απόφαση της ΑΕΚ»

ΑΕΚ: Δεν κάνει ένσταση κατά του ΠΑΟΚ! Εξηγεί το γιατί μέσα σε 256 λέξεις

Ο 4ος διαιτητής, που συνέταξε το φύλλο αγώνα Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, μετά τον έλεγχο που έκανε στα δελτία των ομάδων ενημέρωσε τον παρατηρητή αγώνα και τους εκπροσώπους των δύο ομάδων για το γεγονός. Την απόφαση συμμετοχής των 12 παικτών του ΠΑΟΚ των οποίων τα δελτία είχαν λήξει πήρε ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Χρήστος Καρυπίδης.

Αναλυτικά το φύλλο αγώνος αναφέρει:

«Πριν την έναρξη του αγώνα, αφού παρέλαβα τις συνθέσεις των δύο ομάδων, τόσο την λίστα παικτών όσο και την λίστα των αξιωματούχων, ο παρατηρητής του αγώνα μου προσκόμισε τα δελτία παικτών και τις κάρτες υγείας τους.

Καταγγελία Ολυμπιακού στην ΚΕΔ: Τιμωρήστε τους διαιτητές για τις κάρτες υγείας του ΠΑΟΚ

Κατά τον έλεγχο των καρτών υγείας της φιλοξενούμενης ομάδος ΠΑΕ ΠΑΟΚ, διαπίστωσα ότι σε δώδεκα (12) ποδοσφαιριστές είχε λήξει η ισχύς της κάρτας υγείας τους, είχε δηλαδή παρέλθει ο ένας χρόνος από την θεώρησή τους. Οι παίκτες αυτοί είναι: Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Μαουρίσιο, Τζόλης, Άκπομ, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Μιχάι, Βιεϊρίνια, Λημνιός, Στοχ.

Άμεσα κάλεσα τον παρατηρητή αγώνα κ. Παπαγιάννη Δημ. και τον ενημέρωσα. Εν συνεχεία καλέσαμε τους εκπροσώπους των δύο ομάδων, κ. Δημητριάδη (ΑΕΚ) και κ. Καρυπίδη (ΠΑΟΚ) και τους ενημέρωσα αντιστοίχως.

Τους είπα πως απαγορεύεται η συμμετοχή αυτών των ποδοσφαιριστών με βάση το Άρθρο 18 του ΚΑΠ, γιατί δεν πληρούν τις προϋποθέσεις του άρθρου. Με απόφαση του εκπροσώπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, παρά την απαγόρευσή μου, ο αγώνας διεξήχθη κανονικά. Στο τέλος του αγώνα κρατήθηκαν τα δελτία της φιλοξενούμενης ομάδος ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως αποδεικτικό στοιχείο των ανωτέρω αναγραφομένων μου.

Ουδεμία άλλη παρατήρηση».

ΠΑΟΚ: Με ληγμένα δελτία υγείας 12 παίκτες του, κόντρα στην ΑΕΚ!

ΠΑΟΚ: Παραίτηση Παπασούλη για τα δελτία

ΠΑΟΚ: Παραιτήθηκε και ο Σαραϊδάρης για τα δελτία