ΑΕΚ: Δεν κάνει ένσταση κατά του ΠΑΟΚ! Εξηγεί το γιατί μέσα σε 256 λέξεις

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση που εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν θα κάνει τελικά η ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

ΑΕΚ: Δεν κάνει ένσταση κατά του ΠΑΟΚ! Εξηγεί το γιατί μέσα σε 256 λέξεις

Δεν θα κάνει τελικά η ένσταση η ΠΑΕ ΑΕΚ κατά του κύρους του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, καθώς δώδεκα παίκτες των Θεσσαλονικέων δεν είχαν θεωρημένες κάρτες υγείας. Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση που εξηγεί τους λόγους που πήρε αυτή την απόφαση και τονίζει πως "δεν αλλάζουμε τα πιστεύω μας".

ΠΑΟΚ: Με ληγμένα δελτία υγείας 12 παίκτες του, κόντρα στην ΑΕΚ!

ΠΑΟΚ: Αυτοί είναι οι 12 παίκτες χωρίς θεωρημένα δελτία!

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι δεν πρόκειται να ασκήσει το νόμιμο δικαίωμα ένστασης, που έχει βάσει των διατάξεων του ΚΑΠ, εναντίον του κύρους του αγώνα της με τον ΠΑΟΚ.

Η πρωτοφανής περίπτωση αντικανονικής συμμετοχής δώδεκα ποδοσφαιριστών του αντιπάλου μας, λόγω μη ανανέωσης των Δελτίων Υγείας (ειδικά αυτήν την εποχή) και η δεδομένη συμμετοχή μας στα προκριματικά του Champions League, αν προχωρούσαμε σε ένσταση, δεν αλλάζει τα πιστεύω μας.

Έξαλλος Ιβάν Σαββίδης - Ζήτησε ευθύνες για τα αθεώρητα δελτία υγείας

ΠΑΟΚ: Παραίτηση Παπασούλη για τα δελτία

ΠΑΟΚ: Παραιτήθηκε και ο Σαραϊδάρης για τα δελτία

Ποτέ καμία διαπραγμάτευση, κανένα βαθμολογικό ή οικονομικό όφελος, όσο μεγάλο κι αν είναι, δεν πρόκειται να μας εκτρέψει από το δρόμο τον οποίο ακολουθούμε απαρέγκλιτα επί σχεδόν έναν αιώνα.

Η ακλόνητη και επιβεβαιωμένη διαχρονικά και με υψηλό τίμημα θέση της ομάδας μας ότι οι αγώνες κερδίζονται και χάνονται στα γήπεδα και όχι στα χαρτιά δεν πρόκειται ποτέ να μπει σε διαπραγμάτευση και δεν δύναται να αλλοιωθεί ακόμα και μπροστά στην επίτευξη ενός τόσο σημαντικού στόχου.

Ο συγκεκριμένος λόγος ένστασης έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με τον αξιακό κώδικα της ΑΕΚ! Η ηθική της ομάδας μας είναι πάνω απ’ όλα και δεν μπαίνει σε καμία ζυγαριά!

Η διαφορετικότητά της υποστηρίζεται με κόστος και με ξεκάθαρες αποφάσεις, που δίνουν προς όλους τις κατάλληλες και τις πλέον αποστομωτικές απαντήσεις.

ΠΑΟΚ: Μια... γκάφα απ' τα παλιά, που του στέρησε τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ

Όταν φίλοι του ΠΑΟΚ έκαναν πάρτι για τα δελτία του Άρη και τραγουδούσαν «τιμή και δόξα στον οδηγό»

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Οι «μασκοφόροι» του ΟΑΚΑ και οι Μπάγεβιτς, Ίβιτς

Η παράδοξη για πολλούς απόφασή μας, που έρχεται κόντρα στα ήθη που επικρατούν στο ποδόσφαιρο της χώρας μας ειδικά τον τελευταίο καιρό, θα αποτελέσει σημείο αναφοράς και υπερηφάνειας όχι μόνο των οπαδών της ΑΕΚ, αλλά και ολόκληρου του φίλαθλου κόσμου της Ελλάδας.

Ας ελπίσουμε ότι αυτό το μικρό δικό μας βήμα, θα εξελιχθεί σε άλμα προς τη συνολική αλλαγή κατεύθυνσης του ποδοσφαίρου μας».

ΠΑΟΚ: Θεώρησε τις κάρτες υγείας των 12 ποδοσφαιριστών

Καταγγελία Ολυμπιακού στην ΚΕΔ: Τιμωρήστε τους διαιτητές για τις κάρτες υγείας του ΠΑΟΚ