Κυριάκος: «Συγγνώμη από τους φιλάθλους μας, αναγνωρίζουμε την απόφαση της ΑΕΚ»

Ο Κυριάκος Κυριάκος με τοποθέτηση του ζήτησε συγγνώμη από τους φίλους του ΠΑΟΚ για το λάθος με τα δελτία στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Κυριάκος: «Συγγνώμη από τους φιλάθλους μας, αναγνωρίζουμε την απόφαση της ΑΕΚ»

Με τοποθέτηση του ο Κυριάκος Κυριάκος πήρε θέση για τα όσα έγιναν στον αγώνα με την ΑΕΚ και το λάθος με τα δελτία των παικτών του ΠΑΟΚ.

ΑΕΚ: Δεν κάνει ένσταση κατά του ΠΑΟΚ! Εξηγεί το γιατί μέσα σε 256 λέξεις

Ο αντιπρόεδρος των «ασπρόμαυρων» ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας, ενώ παράλληλα αναγνώρισε την απόφαση των «κιτρινόμαυρων» να μην καταθέσουν ένσταση.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Είναι προς τιμήν της ΠΑΕ ΑΕΚ που δεν άσκησε το δικαίωμα της ένστασης που νόμιμα είχε. Χωρίς περιστροφές, συμψηφισμούς και «ναι μεν αλλά» οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι η απόφασή της αυτή συμβάλλει στο να επικεντρωθούμε όλοι σε ένα νέο πνεύμα αντιπαλότητας που θα περιορίζεται στις 4 γραμμές, στο ίδιο μέρος που πρέπει να κερδίζονται ή να χάνονται οι βαθμοί. Αυτό δεν μειώνει το μέγεθος της δικής μας αβλεψίας. Κι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια σε τέτοιες στιγμές, είναι προφανές ότι όσοι δεν μεγαλώνουμε με τους ίδιους ρυθμούς που μεγαλώνει ο ΠΑΟΚ στα χέρια του Ιβαν Σαββίδη, οφείλουμε να μείνουμε πίσω. Συγγνώμη από τους φιλάθλους μας που έπρεπε να υποστούν μια τέτοια «πληγή» στο σώμα του Συλλόγου»