ΠΑΟΚ: Με ληγμένα δελτία υγείας 12 παίκτες του, κόντρα στην ΑΕΚ!

Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε κόντρα στην ΑΕΚ με 12 παίκτες, που είχαν ληγμένα δελτία υγείας κι η «Ένωση» έχει δικαίωμα ένστασης εντός 48ωρου!

ΠΑΟΚ: Με ληγμένα δελτία υγείας 12 παίκτες του, κόντρα στην ΑΕΚ!

Το ματς ΑΕΚ - ΠΑΟΚ ενδεχομένως να μην τελείωσε με το τριπλό σφύριγμα του Ολλανδού ρέφερι Μακέλι που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες δίχως γκολ.

Από την ΑΕΚ περίπου μια ώρα μετά τον αγώνα υπήρξε η πληροφορία ότι 12 δελτία υγείας παικτών του ΠΑΟΚ έχουν λήξει και δεν έχουν ανανεωθεί, ως όφειλαν, κατά τον ΚΑΠ.

Έξαλλος Ιβάν Σαββίδης - Ζήτησε ευθύνες για τα αθεώρητα δελτία υγείας

Όπως έγινε γνωστό ο τέταρτος διαιτητής της αναμέτρησης (Διαμαντόπουλος), πριν τη σέντρα του αγώνα, κάλεσε τους εκπροσώπους και των δυο ομάδων (Δημητριάδη και Καρυπίδη) και τους ενημέρωσε για το σχετικό πρόβλημα, που αφορά την κανονικότητα της συμμετοχής τους στο παιχνίδι.

Ο Διαμαντόπουλος γνωστοποίησε ότι θα το αναφέρει στο φύλλο αγώνα και το παιχνίδι ξεκίνησε κανονικά, όμως η «Ένωση» η διατηρεί το δικαίωμα ένστασης σε διάστημα 48 ωρών.

Μάλιστα μετά έγινε γνωστό ότι ο 4ος κατέγραψε πως με βάση το άρθρο 18 του ΚΑΠ η συμμετοχή των 12 ποδοσφαιριστών ήταν αντικανονική και μάλιστα κράτησε τα δελτία τους.

Ληγμένα και με Ολυμπιακό - Παναθηναϊκό!

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι πως, όπως έγινε γνωστό, κάτι ανάλογο με το ματς της Τετάρτης, ίσχυε και στις πρόσφατες αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Όμως οι προαναφερθείσες ομάδες δεν έχουν δικαίωμα ένστασης γιατί παρήλθε το 48ώρο.