ΠΑΟΚ: Παραίτηση Παπασούλη για τα δελτία

Ποιος είναι o Μάκης Παπασούλης, ποια η εμπλοκή του και γιατί παραιτήθηκε αμέσως

ΠΑΟΚ: Παραίτηση Παπασούλη για τα δελτία

Άμεσες είναι οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ μετά το πρόβλημα που προέκυψε με τα αθεώρητα δελτία υγείας 12 ποδοσφαιριστών στον αγώναν με την ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει το metrosport.gr, η ΠΑΕ ζήτησε από τον γιατρό της ομάδας Μάκη Παπασούλη την παραίτηση του, ως άμεσου υπεύθυνου για το λάθος αυτό. Ο κ.Παπασούλης ανέλαβε την ευθύνη που του αναλογεί για το θέμα και έθεσε την παραίτηση του στη διάθεσή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σημειώνοντας ότι παραμένει στη διάθεση της ομάδας για ό,τι χρειαστεί μέχρι το τέλος της σεζόν.

ΠΑΟΚ: Κίνδυνος τιμωρίας για τους διαιτητές στα 4 τελευταία ματς!

Ο Μάκης Παπασούλης είναι ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ από τον περασμένο Δεκέμβριο και αυτό που υπογράφει τα δελτία υγείας. Είναι Ορθοπεδικός Χειρουργός στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης. Ο κ. Παπασούλης είναι μέλος της επιστημονικής ομάδας The.M.I.S. (Thessaloniki Minimally Invasive Surgery) και δραστηριοποιείται ενεργά στην ορθοπεδική χειρουργική, από το 2001.

Έξαλλος Ιβάν Σαββίδης - Ζήτησε ευθύνες για τα αθεώρητα δελτία υγείας

Έχει μετεκπαιδευτεί σε θέματα λοιμώξεων οστών και προθέσεων στις ΗΠΑ και ασχολείται ιδιαίτερα με την αρθροσκοπική χειρουργική, την αθλητιατρική και την τραυματολογία.

ΠΑΟΚ: Με ληγμένα δελτία υγείας 12 παίκτες του, κόντρα στην ΑΕΚ!

Είναι πιστοποιημένος στη μέθοδο AMIS για αρθροπλαστική ισχίου - γόνατος ελάχιστης παρεμβατικότητας. Έχει ιδιαίτερη ενασχόληση με τη θεραπεία μεγάλων χόνδρινων βλαβών, με αυτόλογη μεταμόσχευση καλλιεργημένων χονδροκυττάρων σε μία επέμβαση. Είναι εκπαιδευτής του αναγνωρισμένου κέντρου εκπαίδευσης στον Άγιο Λουκά Θεσσαλονίκης, από την International Society of Arthroscopy, Knee Surgery and Orthopaedic Sports Medicine (ISAKOS) και ICRS (International Cartilage Repair Society). Παράλληλα, παρέχεται ταχεία αντιμετώπιση θλάσεων - τενοντίτιδας με τη χρήση διαδερμικής ηλεκτρόλυσης EPTE.