Έξαλλος Ιβάν Σαββίδης - Ζήτησε ευθύνες για τα αθεώρητα δελτία υγείας

Το αφεντικό του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης ζήτησε να ενημερωθεί για τους υπεύθυνους και θεωρείται δεδομένο ότι θα προχωρήσει στην απομάκρυνσή τους.

Έξαλλος Ιβάν Σαββίδης - Ζήτησε ευθύνες για τα αθεώρητα δελτία υγείας

Άμεσες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ καθώς ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται να είναι έξαλλος με την υπόθεση των αθεώρητων δελτίων υγείας 12 ποδοσφαιριστών στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ έχει πλέον το δικαίωμα ένστασης όμως άσχετα από τη στάση που θα κρατήσουν οι κιτρινόμαυροι, ο Σαββίδης ζήτησε να ενημερωθεί για τους υπεύθυνους. Θεωρείται δεδομένο ότι θα προχωρήσει στην απομάκρυνσή τους.

ΠΑΟΚ: Με ληγμένα δελτία υγείας 12 παίκτες του, κόντρα στην ΑΕΚ!

Όπως έγινε γνωστό, το πρόβλημα με τα δελτία ίσχυε και στις πρόσφατες αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Όμως οι προαναφερθείσες ομάδες δεν έχουν δικαίωμα ένστασης γιατί παρήλθε το 48ωρο.

Αντίθετα, η ΑΕΚ έχει. Στο ΟΑΚΑ, ο τέταρτος διαιτητής της αναμέτρησης (Διαμαντόπουλος), πριν από τη σέντρα του αγώνα, κάλεσε τους εκπρόσωπους και των δυο ομάδων (Δημητριάδη και Καρυπίδη) και τους ενημέρωσε για το σχετικό πρόβλημα, που αφορά την κανονικότητα της συμμετοχής τους στο παιχνίδι.

Ο Διαμαντόπουλος γνωστοποίησε ότι θα το αναφέρει στο φύλλο αγώνα και το παιχνίδι ξεκίνησε κανονικά, όμως η «Ένωση» διατηρεί το δικαίωμα ένστασης σε διάστημα 48 ωρών.

Μάλιστα μετά έγινε γνωστό ότι ο 4ος κατέγραψε πως με βάση το άρθρο 18 του ΚΑΠ η συμμετοχή των 12 ποδοσφαιριστών ήταν αντικανονική και μάλιστα κράτησε τα δελτία τους.