ΠΑΟΚ: Κίνδυνος τιμωρίας για τους διαιτητές στα 4 τελευταία ματς!

Οι διαιτητές των ματς του ΠΑΟΚ με ΑΕΚ, ΟΦΗ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό απειλούνται με τιμωρία λόγω του θέματος που προέκυψε με τα θεωρημένα δελτία υγείας.

ΠΑΟΚ: Κίνδυνος τιμωρίας για τους διαιτητές στα 4 τελευταία ματς!

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλες στο ΟΑΚΑ με 0-0, ωστόσο η αναμέτρηση είχε πλούσια δράση στο... τρίτο ημίχρονο. Όπως αναφέρει η πλευρά της ΑΕΚ, υπήρχε πρόβλημα με τα δελτία υγείας των παικτών του ΠΑΟΚ, όταν αυτά προσκομίστηκαν στο τέταρτο διαιτητή.

Πιο συγκεκριμένα, 12 εξ αυτών είχαν λήξει και δεν είχαν ανανεωθεί, όπως προβλέπει ο ΚΑΠ, ενώ το ίδιο ίσχυε και για τις πρόσφατες αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με ΟΦΗ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ωστόσο, καμία από τις προηγούμενες αντιπάλους του δεν έχει δικαίωμα ένστασης, αφού παρήλθε το 48ώρο.

Έξαλλος Ιβάν Σαββίδης - Ζήτησε ευθύνες για τα αθεώρητα δελτία υγείας

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ που βρίσκεται αντιμέτωπος με σοβαρές συνέπειες, αλλά και οι διαιτητές που διηύθυναν τις εν λόγω αναμετρήσεις, αφού ουσιαστικά έκαναν δεκτά άκυρα δελτία υγείας.

Συγκεκριμένα, οι διαιτητές των αγώνων με ΑΕΚ (Μάρκο Ντι Μπέλο με τέταρτο τον Δημήτριο Καραντώνη), ΟΦΗ (Στέφανος Κουμπαράκης και τέταρτο τον Πέτρο Τσαγκαράκη), Παναθηναϊκό (Νταμίρ Σκόμινα και τέταρτο τον Γιώργο Τάσση) και Ολυμπιακό (Ευάγγελος Μανούχος και Φώτιος Φωτιάδης) αναμένεται τιμωρηθούν.

Η ποινή που προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις αναφέρεται στη γ' παράγραφο του Άρθρου 18, όπου και γίνεται λόγος για απαγόρευση διεύθυνσης αγώνων για τουλάχιστον τρεις μήνες: «Σε περίπτωση παραβίασης των ως άνω ο διαιτητής τιμωρείται από το αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο με ποινή απαγόρευσης διεύθυνσης αγώνων για τουλάχιστον 3 μήνες».