Super League 2: Στην αποστολή του ΠΑΟΚ Β’ ο Σοάρες

Ο Πορτογάλος κεντρικός μέσος Φελίπε Σοάρες συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ Β’ για το ματς της Πέμπτης (24/3-15.00) με τον Πιερικό, σε εξ' αναβολής αναμέτρηση της Super League 2 

Super League 2: Στην αποστολή του ΠΑΟΚ Β’ ο Σοάρες

Μια έκπληξη περιελάμβανε η ανακοίνωση της αποστολής του ΠΑΟΚ Β’ για το ματς της Πέμπτης (24/3-15.00) με αντίπαλο τον Πιερικό, σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση της Super League 2. Ο λόγος για τον κεντρικό μέσο Φελίπε Σοάρες, ο οποίος για πρώτη φορά θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία. Ο 23χρονος Ίβηρας στα δύο πρώτα ματς των πλέι οφ με ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΚ αγωνίστηκε μόνο 45 λεπτά και για να διατηρηθεί σε ρυθμό, είναι πιθανό να αγωνιστεί σήμερα στην Νέα Ευκαρπία.

Ούτως ή άλλως ο Ουρουφγιουανός κόουτς καλείται να υπερκαλύψει απουσίες Βασικών στελεχών, καθώς θα λείψουν οι Χρήστος Ταλιχμανίδης, Ισμαήλα Ουεντραόγκο, Ζήσης Χατζηστραβός και Βασίλης Γκορντεζιάνι, λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές ομάδες. Η αποστολή του ΠΑΟΚ Β’: Μπουργάνης, Μπαλάφας, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Αποστολόπουλος, Μανωλιούδης, Τσαούσης, Καλουτσικίδης, Τσοπούρογλου, Γρόσδης, Γιαξής, Σοάρες, Τζίμας, Σαλαμούρας Μελετίδης, Πανίδης, Γαϊτανίδης, Κούτσιας , Κουλούρης, Μπράντονιτς.