Εθνική Ελλάδας: Αναχωρεί σήμερα (23/9) για Σερβία
Η Εθνική Ελλάδας «πετάει» σήμερα (23/9), στις 12:00 για Βελιγράδι, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Σερβία για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Nations League.
Η Εθνική Ελλάδας ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο Nations League με την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Σερβία (24/9, 21:45), στο Βελιγράδι.
Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ολοκλήρωσε χτες (22/9) την προετοιμασίας της επί ελληνικού εδάφους, με προπόνηση στο Ρέντη η οποία περιλάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις τακτικής και ολοκληρωθηκε με δίτερμα σε μικρό χώρο.
Κάπως έτσι, σήμερα (23/9) στις 12:00 η «γαλανόλευκη» αποστολή θα αναχωρήσει από το «Ελ. Βενιζέλος», με τελικό προορισμό το Βελιγράδι.
Την Πέμπτη το βράδυ η Εθνική Ελλάδας θα δώσει το πρώτο της ματς και θα έχει στο πλευρό της περίπου 600 φιλάθλους, ενώ παράλληλα θα υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια και λίγο πριν τη σέντρα του ματς, για όποιον θέλει να δώσει το παρών.
Το αναλυτικό πρόγραμμα της Εθνικής Ελλάδος στο Nations League:
24/09 Σερβία – Ελλάδα 21:45
27/09 Γερμανία – Ελλάδα 21:45
01/10 Ελλάδα – Ολλανδία 21:45 (Τούμπα)
04/10 Ελλάδα – Γερμανία 21:45 (Τούμπα)
13/11 Ολλανδία – Ελλάδα 21:45
16/11 Ελλάδα – Σερβία 21:45 (Πανθεσσαλικό Στάδιο)
Οι κλήσεις του Γιοβάνοβιτς: Βλαχοδήμος, Μανδάς, Τζολάκης, Μαυροπάνος, Μιχαηλίδης, Ρέτσος, Κουλιεράκης, Ντόη, Σάλιακας, Βαγιαννίδης, Κυριακόπουλος, Τσιμίκας, Ανδρούτσος, Ζαφείρης, Τριάντης, Κουρμπέλης, Μουζακίτης, Καρέτσας, Τζόλης, Μασούρας, Κυζιρίδης, Ιωαννίδης, Παυλίδης, Δουβίκας, Τεττέη, Κωστούλας.