Super League 2: «Να μην γίνει αναδιάρθρωση»

Το διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας SL2/FL, αποφάσισε να αντιταχθεί στην υπό διαβούλευση αναδιάρθρωση κατηγοριών που προτείνει ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης

Super League 2: «Να μην γίνει αναδιάρθρωση»

Ανατροπή δεδομένων σε σχέση με όσα συζητούνταν το προηγούμενο διάστημα σχετικά με την αναδιάρθρωση των κατηγοριών έλαβε χώρα στο συμβούλιο της Λίγκας SL2/FL. Οι επιτελείς των συλλόγων της δεύτερης και τρίτης επαγγελματικής κατηγορίας ποδοσφαίρου τάχθηκαν κατά πλειοψηφία αρνητικά στο σχέδιο που πρότεινε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης. Και αυτό γιατί θεωρούν πως είναι εναντίον των συμφερόντων των ΠΑΕ της Super League 2 και ευνοεί μόνο αυτές της Football League που ήταν αυτές που ψήφισαν θετικά στο συμβούλιο.

Η σχετική ανακοίνωση της Λίγκας αναφέρει: «Το Δ.Σ. της Super League 2 – Football League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση (με μειοψηφία των 3 εκπροσώπων της FL) αποφάσισε και εμμένει στην αρχική του θέση όπως να μην υπάρξει αναδιάρθρωση των επαγγελματικών πρωταθλημάτων, να συνεχίσουν να υφίσταται τρεις κατηγορίες SL1, SL2 και FL με τους όρους και τις προϋποθέσεις που προβλέπονται στις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων, οι οποίες σύμφωνα με τον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ δεν μπορούν να τροποποιηθούν μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου».