ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Οριστικά με Τζολάκη στην Τούμπα ο Ολυμπιακός

Ο Ζοσέ Σα μπορεί να ήθελε σαν τρελός να παίξει στην Τούμπα, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε κι έτσι στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ ο Κωνσταντίνος Τζολάκης θα υπερασπιστεί την εστία των Πειραιωτών.

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Οριστικά με Τζολάκη στην Τούμπα ο Ολυμπιακός

Πριν τη ρεβάνς με την Άρσεναλ στο Λονδίνο ο Μπόμπι Αλέν υπέστη θλάση και τέθηκε νοκ άουτ και για το αποψινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Στο ματς με τον Παναιτωλικό ο Ζοσέ Σα δέχτηκε ένα πολύ σκληρό χτύπημα από τον Μουνιέ και παρά τη μεγάλη του θέληση να παίξει κόντρα στους Θεσσαλονικείς τελικά δεν τα κατάφερε.

Ολυμπιακός: Έκλεισε το μάτι του Σα από το αιμάτωμα (pic)

Την παραμονή του αγώνα το αιμάτωμα είχε κατέβει στο δεξί του μάτι και είχε ως αποτέλεσμα να του κλείσει και να μην μπορεί καν να δει. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας το πάλεψε και σήμερα όλη την ημέρα, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Έτσι ο Κωνσταντίνος Τζολάκης θα υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Μόλις την περασμένη Κυριακή η πειραϊκή ΠΑΕ τον βράβευσε, διότι είναι αριστούχος μαθητής και σε λίγες ώρες θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού σε έναν ημιτελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη.

Κωνσταντίνος Τζολάκης, όπως Δημήτρης Ελευθερόπουλος και Μπάλας Μέγερι

Ο Τζολάκης που έχει γεννηθεί στις 8 Νοεμβρίου 2002 είχε κερδίσει τις εντυπώσεις στην προετοιμασία του περασμένου καλοκαιριού. Είχε κάνει τόσο καλή προετοιμασία που ο Πέδρο Μαρτίνς επέμενε να μην αποκτηθεί δεύτερος τερματοφύλακας. Την πρώτη του εμφάνιση θα την κάνει στο γήπεδο της Τούμπας σε λίγες ώρες και αυτή είναι η μεγάλη ευκαιρία της καριέρας του. Θυμίζουμε πως θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα ταλέντα που έχει ο Ολυμπιακός στην Ακαδημία του.

Δείτε το πέναλτι που είχε αποκρούσει ο Τζολάκης στην προετοιμασία...