Ολυμπιακός: Έκλεισε το μάτι του Σα από το αιμάτωμα (pic)

Το αιμάτωμα κατέβηκε στο μάτι του Ζοσέ Σα και είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ολυμπιακός: Έκλεισε το μάτι του Σα από το αιμάτωμα (pic)

Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ο Αντονί Μουνιέ χτύπησε πολύ άσχημα τον Ζοσέ Σα στο πρόσωπο και μάλιστα τοποθετήθηκαν 15 ράμματα στο πρόσωπο του πορτιέρε του Ολυμπιακού. Παρά το επικίνδυνο χτύπημα που δέχτηκε ο Σα έβγαλε όλο το παιχνίδι με την ομάδα του Αγρινίου.

Ο ίδιος αρνήθηκε να γίνει αλλαγή γνωρίζοντας πολύ καλά ότι ο προπονητής του είχε ανάγκη τις αλλαγές προκειμένου να ξεκουράσει βασικά του στελέχη. Το όνομα του Ζοσέ Σα συμπεριλήφθηκε μεταξύ των υπολοίπων για τη Θεσσαλονίκη, αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα καταφέρει να παίξει στο ματς της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πριν αναχωρήσει η αποστολή του Ολυμπιακού από τον Ρέντη ο Καφού ανάρτησε μία φωτογραφία με τον Ζοσέ Σα από την οποία φαίνεται πόσο δύσκολο είναι να αγωνιστεί κατά της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Το αιμάτωμα έχει κατέβει στο μάτι του Πορτογάλου γκολκίπερ και όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στη φωτογραφία δεν μπορεί καλά-καλά να δει. Είναι τρομερά δύσκολο να παίξει κατά του ΠΑΟΚ αν και ο ίδιος δεν θέλει να χάσει το παιχνίδι.