Μαρινάκης: "Αισθανόμαστε ντροπή!"-Δεν υπάρχει θέμα Μαρτίνς

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού δεν μάσησε τα λόγια του και μίλησε στους ποδοσφαιριστές για αγώνα-ντροπή, ενώ όπως διέρρευσε από την ΠΑΕ δεν υπάρχει θέμα Μαρτίνς

Μαρινάκης: "Αισθανόμαστε ντροπή!"-Δεν υπάρχει θέμα Μαρτίνς

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το τέλος του αγώνα επισκέφθηκε τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια και τους είπε: Κόντρα σε αυτόν λυσσαλέο πόλεμο και στη βρομιά που υπάρχει απέναντι μας εμείς πρέπει να είμαστε ατσάλι και δεν ήμασταν. Σε παιχνίδια όπως αυτό δεν χωράει τίποτα άλλο μπαίνεις μέσα και προκρίνεσαι. Αυτή τη στιγμή όλοι αισθανόμαστε ντροπή .Διοίκηση και κόσμος νιώθουμε ντροπή. Έπρεπε να ήμασταν δέκα φορές ατσάλι. Δεν συνάδει με την ιστορία μας αυτός ο αποκλεισμός. Κόντρα στον λυσσαλέο πόλεμο που δεχόμαστε, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δεν χωράει καμία κουβέντα. Είναι ντροπή για τον σύλλογο. Σήμερα μαχαιρωθήκαμε. Ξέρετε ότι η διοίκηση έχει στηρίξει την ομάδα με κάθε τρόπο». "

Απο την ΠΑΕ τόνιζαν "Δεν υπάρχει κανένα θέμα προπονητή συνεχίζουμε όπως είμαστε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα και το καλοκαίρι βλέπουμε".

Όπως τόνιζαν μάλιστα μετά το... κάζο του Κυπέλλου Ελλάδος «Δεν υπάρχει για τον Ολυμπιακό στόχος "δεύτερη θέση". Χάθηκε το πρωτάθλημα, χάθηκε το Κύπελλο και κάναμε την υπέρβαση στην Ευρώπη περνώντας από έναν δύσκολο όμιλο. Ο στόχος δεύτερη θέση δεν υπάρχει».

Οι δηλώσεις του Μαρτίνς

Τι είπε η Θύρα 7 σε Μαρτίνς και παίκτες

Τα highlights του αγώνα με τις 28-1 τελικές

Διαβάστε τι έγινε στο Καραϊσκάκης Ολυμπιακός-Λαμία 0-1