ΠΑΟΚ: Επιστρέφει ο Λουσέ, εκτός οι Πέλκας - Μιχαηλίδης
Η ενημέρωση για τη σημερινή (4/11) προπόνηση του ΠΑΟΚ.
Ο Τομ Λουσέ έβγαλε μέρος της προπόνησης, ενώ Δημήτρης Πέλκας και Γιάννης Μιχαηλίδης έκαναν θεραπεία και ατομικό αντίστοιχα, σήμερα (4/11) στον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά η ενημέρωση:
Με μία πρωινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Μεσημβρίας συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (08.11, 21:00).
Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση, rondo και παιχνίδι ένας εναντίον ενός (1v1). Στη συνέχεια, το τεχνικό επιτελείο έδωσε έμφαση στην αμυντική και επιθετική τακτική, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τουρνουά τριών ομάδων σε περιορισμένο χώρο.
Σε ό,τι αφορά το ιατρικό δελτίο, ο Πέλκας συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας του, ο Λουσέ συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης, ενώ ο Μιχαηλίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.
Την Πέμπτη (05.11) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:30.