Τι είπε η Θύρα-7 στον Μαρτίνς και τους παίκτες στα αποδυτήρια

Αντιπροσωπεία οργανωμένων του Ολυμπιακού βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας εκφράζοντας την δυσαρέσκεια τους για τον αποκλεισμό από την Λαμία. 

Τι είπε η Θύρα-7  στον Μαρτίνς και τους παίκτες στα αποδυτήρια

Ο Ολυμπιακός γνώρισε απρόσμενη ήττα από την Λαμία στο «Γ.Καραϊσκακης» με 1-0 και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η εμφάνιση σε συνδυασμό με τον αποκλεισμό δυσαρέστησε τους φίλους των Πειραιωτών με αποτέλεσμα αντιπροσωπεία των οργανωμένων να επισκεφτεί τα αποδυτήρια της ομάδας.

Οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» εξέφρασαν την απογοήτευση τους στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς και στον ίδιο τον Πορτογάλο για την εικόνα που παρουσίασαν στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν κάποιο επεισόδιο.

Εξέφρασαν τον προβληματισμό τους, τη δυσαρέσκεια και την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έμεινε εκτός και του δεύτερου βασικού στόχου που είχε θεωρητικά τεθεί στην αρχή της χρονιάς, που ήταν το Κύπελλο Ελλάδας.

«Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος, πρέπει να σέβεστε τη φανέλα που φοράτε», τους είπαν μεταξύ άλλων!"

Ο Ολυμπιακός έμεινε εκτός του δεύτερου βασικού του στόχου, που είναι το κύπελλο Ελλάδος, ενώ και στο πρωτάθλημα βρίσκεται επτά βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ, γεγονός που έχει σκορπίσει προβληματισμό στον κόσμο της ομάδας που δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από την κατάκτηση των τροπαίων που κυνηγά κάθε χρόνο.