Μαρτίνς: «Δεν κατηγορώ τους παίκτες, δεν μπορώ να αποδώσω κάπου την ευθύνη»

Στις χαμένες ευκαιρίες των παικτών του στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τον αποκλεισμό από την Λαμία. 

Μαρτίνς: «Δεν κατηγορώ τους παίκτες, δεν μπορώ να αποδώσω κάπου την ευθύνη»

Ο Ολυμπιακός έμεινε εκτός Κυπέλλου μετά την ήττα που γνώρισε στο «Γ.Καραϊσκάκης» από την Λαμία με 1-0.

Ο προπονητής των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου πως οι τελικές προσπάθειες κόστισαν στην ομάδα την πρόκριση ενώ είπε πως είναι απογοητευμένος για τον στόχο που χάθηκε.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου:

Τι ήταν αυτό που περισσότερο μέτρησε σήμερα για να χάσει και αυτόν τον στόχο ο Ολυμπιακός; Έπαιξε ρόλο ότι έχασε πολλές ευκαιρίες, ότι δέχτηκε γκολ στην πρώτη φάση ή ότι έδειξε στο πρώτο ημίχρονο να μην είναι έτοιμος να καθαρίσει την πρόκριση;

«Σήμερα στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί δεν δείξαμε την πρόθεση μας να νικήσουμε και δεν είχαμε ένταση. Στο δεύτερο ημίχρονο μετά το γκολ που δεχτήκαμε δείξαμε την πρόθεση μας να νικήσουμε και οι ποδοσφαιριστές τα έδωσαν όλα για να το κάνουν. Είμαστε απογοητευμένοι γιατί ο στόχος χάθηκε, αλλά δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε τους παίκτες για τη δουλειά που έκαναν στο δεύτερο ημίχρονο. Έδειξαν όλο τους το πάθος για να νικήσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Θέλαμε να πάμε στον τελικό, αλλά είμαστε απογοητευμένοι γιατί δεν ήταν στο μυαλό μας να σταματήσουμε εδώ.»

Υπερασπίζεστε τους παίκτες σας, αλλά υπάρχει κάποιος που φταίει για τη σημερινή αποτυχία;

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Είχαμε τον έλεγχο, αλλά όχι την ένταση που έπρεπε. Ήμασταν λιγότερο δυναμικοί. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε την εικόνα και τα δώσαμε όλα. Δεν μπορώ να δώσω κάπου την ευθύνη. Είναι άριστες οι συνθήκες που δουλεύουμε ο πρόεδρος μας τα έχει δώσει όλα. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και η πρόθεση μας είναι να νικήσουμε αυτό το παιχνίδι.»

Βλέποντας ψύχραιμα τη στατιστική του παιχνιδιού ο Ολυμπιακός έχει 28 τελικές και ο αντίπαλος έχει μόνο μία. Με βάσει αυτή την εικόνα αν μπορούσατε να αλλάξετε κάτι από την αρχή του παιχνιδιού και σύμφωνα με αυτό που επέλεξε τι θα ήταν αυτό;

«Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους. Η αποτελεσματικότητα μας λείπει και γι' αυτό μιλάμε από την αρχή της χρονιάς και μας έχει κοστίσει πολλές νίκες και προκρίσεις. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους και αυτό που μας λείπει είναι η αποτελεσματικότητα.»