Χειροπέδες σε οπαδό του Άρη μετά το ματς με τον Ολυμπιακό

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Άρη συνελήφθη από τους αστυνομικούς οπαδός της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Χειροπέδες σε οπαδό του Άρη μετά το ματς με τον Ολυμπιακό

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival.gr μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης αντιμετώπισης αθλητικής βίας στους αγωνιστικού χώρους πέρασαν χειροπέδες σε 35χρονο οπαδό του Άρη.

Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γιατί δεν έκανε δηλώσεις ο Ανδρέας Μπουχαλάκης

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ιστοσελίδα μετά το φινάλε της αναμέτρησης για το Κύπελλο Ελλάδας εννιά οπαδοί ζήτησαν άδεια για να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να μαζέψουν τα πανό που είχαν αναρτηθεί για το ματς.

Ο 35χρονος και ακόμα ένας οπαδός του Άρη επιτέθηκαν φραστικά σε μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού. Όπως σας ανέφερε το fosonline.gr από το βράδυ της Πέμπτης αυτός ήταν και ο λόγος που δεν έκανε δηλώσεις ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Η ένταση που προκλήθηκε εκείνη τη στιγμή ήταν η αιτία να μην μιλήσει ο σκόρερ των "ερυθρόλευκων".

Λίγα λεπτά μετά το περιστατικό ο 35χρονος βρέθηκε στα χέρια των αστυνομικών και τον βαραίνει η κατηγορία της παράνομης εισόδου σε αγωνιστικό χώρο με σκοπό την πρόκληση επεισοδίων.