Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γιατί δεν έκανε δηλώσεις ο Ανδρέας Μπουχαλάκης

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έβαλε το γκολ της χρονιάς στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και χάρισε στον Ολυμπιακό τη νίκη επί του Άρη, αλλά μετά το τέλος του ματς δεν έκανε δηλώσεις. Ποιος ο λόγος που δεν μίλησε ο Κρητικός χαφ.

Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γιατί δεν έκανε δηλώσεις ο Ανδρέας Μπουχαλάκης

Στο Αϊντχόφεν ο Χασάν έβαλε το πόδι του εκεί που κανείς δεν το περίμενε και πέρασε τη μπάλα από την τρύπα της βελόνας για να πάρει ο Ολυμπιακός την πρόκριση. Στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ο Μπουχαλάκης έκανε κάτι που δεν ξέρουμε μετά από πόσα χρόνια μπορεί να το δούμε ξανά.

Ο Κρητικός χαφ πέτυχε το γκολ της χρονιάς, ένα γκολ που θα το βλέπει μετά από πάρα πολλά χρονιά και το όνομα του θα μνημονεύεται για πάντα. Και για να γίνει κάτι τέτοιο χρειάζονται δύο πράγματα. Το ένα είναι η ευφυΐα και το άλλο η ικανότητα. Ο Μπουχαλάκης τα είχε και τα δύο και το αποτέλεσμα ήταν τέλειο. Και εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι όλη η ιστορία είναι πως ο παίκτης φρόντισε να μην είναι και εκτός αγωνιστικού χώρου έτσι ώστε να γίνουν όλα νόμιμα. Αν ήταν εκτός αγωνιστικού χώρου θα καταλογιζόταν σε θέση οφσάιντ.

Όλη η Ελλάδα περίμενε μετά το τέλος του αγώνα να ακούσει τον σκόρερ του τέρματος του Ολυμπιακού να μιλάει στη συνδρομητική τηλεόραση και να εξηγεί πως έβαλε αυτό το γκολ. Δεν είναι και λίγο αυτό που έκανε, αφού έκρινε μία ολόκληρη πρόκριση.

Τελικά η σύνδεση της Cosmote έκλεισε με τον 27χρονο να μην μιλάει. Και υπάρχει λόγος που συνέβη αυτό. Ο Μπουχαλάκης περίμενε να ολοκληρώσει τις δηλώσεις του o ποδοσφαιριστής του Άρη για να πάρει σειρά εκείνος. Τη στιγμή που θα πήγαινε να μιλήσει στη συνδρομητική τηλεόραση, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο κάποιοι από τους οπαδούς που είχαν πρόσβαση στις κερκίδες του γηπέδου.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί μία ένταση που κράτησε ελάχιστα δευτερόλεπτα, αλλά αποδείχτηκε αρκετή για να μην μιλήσει ο Ανδρέας Μπουχαλάκης και επειδή ο τηλεοπτικός χρόνος είναι αυστηρός έτσι δεν πρόλαβε να κάνει δηλώσεις και να μιλήσει για το απίθανο γκολ.

Άρης - Ολυμπιακός 1-1: Το «τρελαίνομαι» του Μπουχαλάκη (pics)

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Κριτική παικτών: Ο Μπουχαλάκης κουβαλάει καντάρια τρέλας

Άρης - Ολυμπιακός 1-1: Υποκλίθηκαν και οι Άγγλοι στο γκολ του Μπουχαλάκη!(vid)

Τα highlights του Άρης - Ολυμπιακός 1-1 (vid)