«Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ θέλει τον Καμαρά και ο Ολυμπιακός 18,5 εκατομμύρια ευρώ»

Οι Άγγλοι διατηρούν ζωντανό το ενδιαφέρον της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για τον Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού, κάνοντας μάλιστα λόγο και για τις οικονομικές απαιτήσεις των «ερυθρόλευκων».

«Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ θέλει τον Καμαρά και ο Ολυμπιακός 18,5 εκατομμύρια ευρώ»

Το ενδιαφέρον της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για τον Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού υφίσταται πριν από τα παιχνίδια των «ερυθρόλευκων» με την Άρσεναλ και δεν αποκλείεται να αναθερμάνθηκε μετά την πρόκριση της ελληνικής ομάδας σε βάρος των «κανονιέρηδων».

«Limit up» στις «μετοχές» του Καμαρά στην Αγγλία!

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της Yorkshire Live, οι άνθρωποι της αγγλικής ομάδας, η οποία διεκδικεί ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια του Europa League μέσω του πρωταθλήματος της Premier League, παρακολουθούν στενά την περίπτωση του μέσου του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, εκπρόσωποι της ομάδας είχαν δει από κοντά τον Καμαρά στο Emirates, στον θρίαμβο πρόκρισης των Πειραιωτών.

Αναλυτικά όλα όσα αναφέρονται στο σχετικό δημοσίευμα:

«Ο μέσος του Ολυμπιακού είναι σε εξαιρετική κατάσταση φέτος. Η Σέφιλντ τον παρακολούθησε στον αγώνα με την Άρσεναλ στο Emirates και ο 22χρονος διεθνής από τη Γουινέα θα ταίριαζε ιδανικά στη μεσαία γραμμή των τριών παικτών, ενώ ακολουθεί τη λογική της ηλικίας και προοπτικής που έχουν όλες οι μεταγραφές του Κρις Γουάιλντερ

Η ευρωπαϊκή εμπειρία που έχει αποκτήσει με τον Ολυμπιακό είναι ένα ακόμη μεγάλο πλεονέκτημα, εφόσον η Γιουνάιτεντ εξασφαλίσει έξοδο στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός λέγεται πως αξιώνει 18,5 εκατ. ευρώ για την πώλησή του».

Μαν-τί πολυεργαλείο ήταν αυτό!

Τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ τράβηξαν το ενδιαφέρον αρκετών «κατασκόπων». Για παράδειγμα η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, στην οποία αγωνίζεται ο Παναγιώτης Ρέτσος και η οποία έχει κινηθεί για την απόκτηση του Καμαρά τον περασμένο Ιανουάριο, είχε την ευκαιρία να τον ξαναδεί.

Παραμένει άγνωστο αν βρέθηκε κάποιος άνθρωπός της στο «Καραϊσκάκης», αλλά στη ρεβάνς του Λονδίνου (27/2) βρέθηκαν κάποιοι στα επίσημα του Emirates.