Καρβαλιάλ: «Δεν ήμασταν τέλειοι, αλλά είχαμε και καλά στοιχεία»

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπάτσκα Τόπολα και παραδέχτηκε πως η ομάδα του δεν έκανε το τέλειο παιχνίδι.

Καρβαλιάλ: «Δεν ήμασταν τέλειοι, αλλά είχαμε και καλά στοιχεία»

Στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Κάρλος Καρβαλιάλ είδε την ομάδα του να νικάει με 5-2 τη Μπάτσκα Τόπολα και μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως η ομάδα του δεν έκανε και το τέλειο παιχνίδι.

Αναλυτικά ο Κάρλος Καρβαλιάλ μίλησε:

Για το ντεμπούτο του: Η ομάδα δεν ήταν τέλεια. Έκανε ένα καλό παιχνίδι και κατάφερε να κερδίσει. Εφαρμόσαμε αυτά που είπαμε στην προπόνηση. Δείξαμε κάποια καλά στοιχεία, αλλά υπάρχουν και κάποια πράγματα που πρέπει να διορθωθούν.

Για το που χρειάζεται βελτίωση η ομάδα: Το χωρίζουμε σε μέρη. Όσον αφορά στην επίθεση νομίζω ότι κάναμε καλό παιχνίδι γιατί βάλαμε πέντε γκολ και είχαμε αρκετές ευκαιρίες. Όσον αφορά στην άμυνα σταθήκαμε καλά σε ένα μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού, όμως, δεχτήκαμε δύο γκολ από ομαδικά λάθη. Όσον αφορά στη μετάβαση προς την επίθεση πρέπει να βελτιώσουμε την ταχύτητά μας όταν κερδίζουμε την μπάλα και να βγαίνουμε γρήγορα στην επίθεση. Όσον αφορά στην αμυντική λειτουργία θα πρέπει να λειτουργούμε καλύτερα όταν χάνουμε την μπάλα.

Για το Conference: Θα πηγαίνουμε βήμα-βήμα και θα παίρνουμε ένα-ένα. Με την Μπράγκα είχαμε κάνει μία καλή πορεία, όμως, δεν μπορούμε όμως να πηγαίνουμε τόσο μακριά. Πρέπει να δούμε και τον επόμενο αντίπαλο μας.