Καμπάτσο: «Μακάρι να σπάσει η κατάρα - Επικίνδυνη ομάδα ο Ολυμπιακός»

Δηλώσεις αναφορικά με το Final 4 και τον Ολυμπιακό παραχώρησε για λογαριασμό της Ρεάλ ο Φακούντο Καμπάτσο.

Καμπάτσο: «Μακάρι να σπάσει η κατάρα - Επικίνδυνη ομάδα ο Ολυμπιακός»

Στο EuroHoops μίλησε ο Φακούντο Καμπάτσο που αναφέρθηκε στο βραβείο του MVP, το Final 4 αλλά και το πως περιμένει τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το βραβείο του MVP της σεζόν, που πήγε στα χέρια του Μάικ Τζέιμς: «Δεν αισθάνομαι MVP. Αυτά μπορείτε να τα λέτε εσείς οι δημοσιογράφοι. Όταν η ομάδα παίζει καλά, κάθε μονάδα μέσα σε αυτήν ανεβαίνει επίπεδο».

Για την... κατάρα που έχει όποιος τερματίζει στην 1η θέση της regular season: «Μακάρι να σπάσει φέτος αυτή η κατάρα. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να σταματήσει εδώ. Βέβαια πάντα είναι πιο δύσκολο να κερδίσεις στο Final Four γιατί είναι μόνο ένα παιχνίδι, αλλά έχουμε παίκτες και προπονητικό επιτελείο με νοοτροπία νικητή».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχασε το καλοκαίρι τους Σάσα Βεζένκοφ - Κώστα Σλούκα, αλλά προκρίθηκε ξανά στο Final Four: «Έχει μεγάλη αξία αυτό το επίτευγμα. Μπορεί να έχασε αυτούς τους δύο παίκτες αλλά σε γενικές γραμμές διατήρησε το ίδιο πλάνο, έχει τον ίδιο προπονητή και έρχεται με την εμπειρία των προηγούμενων Final Four, γεγονός που τον κάνει μια πολύ επικίνδυνη ομάδα».