Ταρκόφσκι: «Για θετικό αποτέλεσμα στην Ελλάδα»

Ο Τζέιμς Ταρκόφσκι σε δηλώσεις του μετά την ήττα της Μπέρνλι από την Γουότφορντ, αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Πέμπτης (23/8) με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ταρκόφσκι: «Για θετικό αποτέλεσμα στην Ελλάδα»

Την πρώτη ήττα της στη φετινή σεζόν υπέστη η Μπέρνλι, λίγες πριν από το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Έχασε στην έδρα της με 3-1 από την Γουότφορντ του Χοσέ Χολέμπας υπό το βλέμμα του Πέδρο Μαρτίνς και του Κριστιάν Καρεμπέ.

Σκόρερ για το σύνολο του Σον Ντάις, χρίστηκε ο Τζέιμς Ταρκόφσκι. Ο 25χρονος Άγγλος δεν χάρηκε πολύ το γκολ που πέτυχε, καθώς αυτό δεν συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του. Σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, ο διεθνής αμυντικός τόνισε πως το ματς με τον Ολυμπιακό για τα play offs του Europa League, δίνει την ευκαιρία στους «Κλάρετς» να αντιδράσουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ταρκόφσκι:

Για το παιχνίδι με την Γουότφορντ: «Ήταν ωραία που πέτυχα το γκολ αλλά η μέρα ήταν απογοητευτική. Δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και τους δώσαμε την ευκαιρία για εύκολο προβάδισμα. Αντιδράσαμε καλά όμως στη συνέχεια και για τη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου κυριαρχήσαμε. Ισοφαρίσαμε γρήγορα αλλά στη συνέχεια ξεκινήσαμε πάλι άσχημα στο β’ ημίχρονο και ευθυνόμαστε μονάχα εμείς. Το γκολ ήταν μια ωραία προσπάθεια, αλλά υπερηφανευόμαστε πως αμυνόμαστε καλά και σήμερα δεν το κάναμε», είπε μεταξύ άλλων.

Οι Κλάρετς είδαν το αήττητο ξεκίνημα στη σεζόν (5 ματς) να σταματά, αλλά ο Ταρκόφσκι ελπίζει σε μια άμεση αντίδραση στην Αθήνα στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό για τα play offs του Europa League.

Για την προσεχή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό: «Ήταν μια δύσκολη μέρα για εμάς, αλλά ήταν μια καλή εβδομάδα μέχρι τώρα και το καλό είναι ότι υπάρχουν πολλά παιχνίδια για να αντιδράσουμε και μια ευκαιρία να μετατρέψουμε ξανά το κλίμα, οπότε ανυπομονούμε για την Πέμπτη και πηγαίνουμε στην Ελλάδα για να να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Είναι μια καλή ευκαιρία για μας για να βγούμε εκεί έξω και να αντιδράσουμε αμέσως και ανυπομονούμε να το κάνουμε. Θα είναι άλλη μία μεγάλη εμπειρία για εμάς. Θα είναι άλλη μια σκληρή δοκιμασία απέναντι σε μια καλή ομάδα, αλλά μέχρι στιγμής έχουμε πραγματικά απολαύσει τον εαυτό μας στην Ευρώπη και είναι κάτι που θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε να το κάνουμε».