Ολυμπιακός-Μπέρνλι: Καρεμπέ, Μαρτίνς στο «Τερφ Μουρ»

Οι «ερυθρόλευκοι» θα τσεκάρουν την προσεχή τους αντίπαλο στα πλέι οφ στο ματς της Κυριακής με αντίπαλο τη Γουότφορντ.

Ολυμπιακός-Μπέρνλι: Καρεμπέ, Μαρτίνς στο «Τερφ Μουρ»

Το μεσημέρι της Κυριακής η Μπέρνλι υποδέχεται τη Γουότφορντ, λίγες ημέρες πριν το πρώτο της παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ του Europa League. Όπως έχουμε γράψει, στον Πειραιά έχουν σκανάρει την αγγλική ομάδα από την πρώτη στιγμή που έγινε η κλήρωση. Δεν περίμεναν να οριστικοποιηθεί ότι αυτή είναι η αντίπαλος τους για να ασχοληθούν μαζί της.

Ξέρουν πολύ καλά τις αδυναμίες της και τα πλεονεκτήματα της. Γνωρίζουν πως θα είναι σκληρό καρύδι και πως θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να ξεπεραστεί αυτό το εμπόδιο.

Το ματς με τη Γουότφορντ, πάντως, είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να την παρακολουθήσουν από κοντά οι Πειραιώτες. Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε ταξιδέψει και στην Ελβετία για να παρακολουθήσει τη Λουκέρνη και φυσικά το ίδιο συμβαίνει και τώρα. Ο 48χρονος κόουτς θα θέλει να έχει ο ίδιος εικόνα και μαζί με τα όσα έχουν δει οι συνεργάτες του να κάνει στη συνέχεια τη σχετική ανάλυση στους ποδοσφαιριστές του.

Μαζί με τον Πέδρο Μαρτίνς στην Αγγλία θα βρίσκεται και ο Κριστιάν Καρεμπέ. Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού το έχει πάρει πολύ ζεστά φέτος, βρίσκεται κοντά στην ομάδα και στον προπονητή. Ο Γάλλος είχε βρεθεί στην Ελβετία μαζί με την αποστολή, ενώ είχε ταξιδέψει μαζί με τον Μαρτίνς για την κατασκοπεία και το ίδιο θα συμβεί και τώρα με τη Μπέρνλι.