Κουρμπέλης: «Την είχαμε ανάγκη αυτήν την νίκη»

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης μίλησε για την νίκη της Εθνικής μας ομάδας επί της Βόρειας Ιρλανδίας για την 6η αγωνιστική του Nations League. 

Κουρμπέλης: «Την είχαμε ανάγκη αυτήν την νίκη»

Η Εθνική Ελλάδος επικράτησε της Βόρειας Ιρλανδίας με 3-1 στη Ριζούπολη για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Nations League.

Με το πέρας της αναμέτρησης ο Δημήτρης Κουρμπέλης δήλωσε τα εξής: «Χαίρομαι για το αποτέλεσμα και τη νίκη της ομάδας, την είχαμε ανάγκη μετά την ήττα στην Κύπρο. Όσο για την απόδοση μου σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια αλλά θέλω να σταθώ στην απόδοση όλων των παιδιών στο δεύτερο μέρος. Στο πρώτο 45λεπτο δεν είχαμε σωστές επιλογές, στο δεύτερο ημίχρονο, αλλάξαμε την εικόνα μας και καταφέραμε να κερδίσουμε».

Για το λόγο που είχαν μεγαλύτερη ένταση στο δεύτερο μέρος: «Δεν μπορώ να το εξηγήσω κάπως αυτό. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια και με τον προπονητή μας που έβλεπε το παιχνίδι καθαρά. Μας είπε κάποια πράγματα, τα κάναμε στο δεύτερο μέρος, γίναμε καλύτεροι και κερδίσαμε το παιχνίδι».

Για το αν αισθάνεται καλύτερα στο «6» μπροστά από τα δύο στόπερ: «Είναι η θέση που έχω παίξει στα περισσότερα παιχνίδια, οπότε είναι λογικό να αισθάνομαι καλύτερα. Όπου μου ζητηθεί όμως θα προσπαθήσω να κάνω τη δουλειά μου».

Για την επιστροφή του στην Εθνική μετά από ενάμιση χρόνο, παράλληλα με την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό: «Βάζω την εθνική πολύ ψηλά, όπως και κάθε παιδί, είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο στην καριέρα μου. Δεν είναι εύκολο για έναν ποδοσφαιριστή να επιστρέφει μετά από ενάμιση χρόνο. Συνεχίζουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».