Κούπες παντού για τις ακαδημίες του Ολυμπιακού

Με δυο κούπες επέστρεψε στην Ηλεία από το Σοφικό Κορινθίας η Σχολή Πύργου του Ολυμπιακού.

Κούπες παντού για τις ακαδημίες του Ολυμπιακού

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας με επικεφαλής τον κ. Τάσο Φερεκίδη έδωσαν τα διαπιστευτήρια τους σε τουρνουά στο Σοφικό κερδίζοντας την 1η θέση στην κατηγορία Junior και στο Παμπαιδικό.

Η Σχολή που έπαιξε και στην κατηγορία Παιδικό συμμετείχε με 35 παιδιά στο τουρνουά και όλα πέρασαν ένα φανταστικό τριήμερο στο οποίο και διακρίθηκαν εντός και εκτός γηπέδων!

Μεγάλη επιτυχία και στη Θεσσαλονίκη

Με μεγάλη επιτυχία για τις Σχολές του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε το Σάββατο 14/4 στη Θεσσαλονίκη το τουρνουά "Acadimies Golden Cup". Στο τουρνουά συμμετείχαν οι Σχολές Θεσσαλονίκης, Ρέντη και Μεγάρων και έφτασαν στους 3 από τους 4 τελικούς!

Στην κατηγορία Pro Junior (2009-10) o τελικός ήταν ανάμεσα στη Σχολή Μεγάρων και στη Σχολή Ρέντη με την πρώτη να κερδίζει με 3-2 και να κατακτά το τρόπαιο.

Στην κατηγορία Junior (2007-08) η Σχολή Θεσσαλονίκης έφτασε στον τελικό αλλά ηττήθηκε με 3-1 από τον ΠΑΟΝΕ ενώ στην κατηγορία Παιδικό (2003-04) η Σχολή Θεσσαλονίκης έπαιξε στον τελικό και ηττήθηκε με 2-0 από τον Απόλλων Πόντου.

Στην κατηγορία Junior το βραβείο του MVP πήρε ο Δριγκάκης από τη Σχολή Θεσσαλονίκης ενώ στην κατηγορία Pro Junior MVP ήταν ο Καβάλος της Σχολής Ρέντη και καλύτερος τερματοφύλακας ο Ασλάνης της Σχολής Μεγάρων.

Στο περιθώριο του τουρνουά οι Σχολές μας επισκέφτηκαν το Λευκό Πύργο αλλά και το Χωριό της Ειρήνης ενώ στην τελευταία ημέρα των αγώνων το παρών στη Θεσσαλονίκη έδωσε ο Διευθυντής Σχολών κ. Βασίλης Νάνος.