Μάντσεστερ Σίτι: Υπάρχει απόσταση με Μπάγερν για Σανέ, αλλά...

Ο Λερόι Σανέ έχει συμφωνήσει με την Μπάγερν Μονάχου για πενταετές συμβόλαιο. Υπάρχει ακόμα απόσταση μεταξύ του γερμανικού συλλόγου και της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά το ντιλ δεν θα χαλάσει...

Μάντσεστερ Σίτι: Υπάρχει απόσταση με Μπάγερν για Σανέ, αλλά...

Ό,τι δεν μπόρεσε να κάνει το περσινό καλοκαίρι λόγω του τραυματισμού του Λερόι Σανέ θέλει να κάνει φέτος η Μπάγερν Μονάχου με την απόκτηση του μεσοεπιθετικού της Μάντσεστερ Σίτι. Ο παίκτης έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τους Βαυαρούς, όμως υπάρχει ακόμα απόσταση με τους «πολίτες».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Athletic», η πρώτη πρόταση του γερμανικού συλλόγου ανερχόταν στα 40 εκατομμύρια ευρώ, πόσο το οποίο απέχει αρκετά από τα «θέλω» της Σίτι, η οποία δεν προτίθεται να ξεπουλήσει τον ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, με δεδομένο ότι ούτως ή άλλως η συνεργασία του Σανέ με τη Σίτι ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, η μετακίνησή του στο Μόναχο φαντάζει η μοναδική λύση για τους «πολίτες».

Οι δύο έχουν καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή ώστε όλες οι πλευρές να είναι ευχαριστημένες. Υπάρχει, όπως είπαμε, απόσταση ακόμα, η οποία πρέπει να καλυφθεί, ωστόσο είναι συμφέρον για όλους να ολοκληρωθεί άμεσα το ντιλ.