Δεν «ξεπουλάει» τον Σανέ η Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι διαψεύδει κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που την θέλουν πρόθυμη να δεχτεί ακόμα και 35 εκατομμύρια λίρες για την πώληση του Λιρόι Σανέ στην Μπάγερν Μονάχου.

Δεν «ξεπουλάει» τον Σανέ η Μάντσεστερ Σίτι

Τι κι αν ο Λιρόι Σανέ έχει μείνει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους από τον περασμένο Αύγουστο λόγω του σοβαρού τραυματισμού του. Τι κι αν η πανδημία του κορονοϊού έχει προκαλέσει αρκετά οικονομικά προβλήματα στους συλλόγους, που αναμένεται να αποτυπωθούν και στις προτάσεις των ομάδων στο προσεχές μεταγραφικό «παζάρι».

Η Μάντσεστερ Σίτι ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να μειώσει τις οικονομικές της αξιώσεις για την πώληση του Λιρόι Σανέ, ο οποίος βρίσκεται (από πέρσι) στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπάγερν Μονάχου.

Ο Γερμανός επιθετικός εξτρέμ έχει συμβόλαιο με τους «πολίτες» μέχρι το επόμενο καλοκαίρι (2021), ωστόσο σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο «BBC», οι πρωταθλητές Αγγλίας θα τον παραχωρήσουν μόνο αν φτάσει στα γραφεία τους μία ικανοποιητική πρόταση.

Την ίδια στιγμή μάλιστα, διαψεύδουν κατηγορηματικά τις πληροφορίες που τους ήθελαν πρόθυμους να αποδεχτούν μία προσφορά από την Μπάγερν της τάξης των 35 εκατομμυρίων στερλινών, ενώ είναι έτοιμοι ακόμα και για το ενδεχόμενο να κρατήσουν τον παίκτη στις τάξεις τους ως το τέλος του συμβολαίου του.

Πέρσι το καλοκαίρι Σίτι και Μπάγερν ουσιαστικά είχαν συμφωνήσει για το κόστος της μετακίνησης του Σανέ έναντι του ποσού των 100 εκατομμυρίων λιρών, αλλά η υπόθεση «ναυάγησε» εξαιτίας του τραυματισμού του παίκτη στους συνδέσμους του γονάτου του.

Όπως σημειώνεται, η Σίτι δεν περιμένει να λάβει πάλι μία πρόταση ύψους 100 εκατομμυρίων λιρών, αλλά αξιώνει ένα ποσό κοντά σε αυτό έτσι ώστε να πουλήσει τον διεθνή άσο. Ο τελευταίος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και επρόκειτο να γυρίσει στη δράση τον περασμένο Μάρτη, ωστόσο η πανδημία του κορονοϊού ανέβαλε την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.