Σπόρτινγκ: Κανένα δικαίωμα η Σαμπντόρια στη μεταγραφή του Φερνάντες!

Η Σπόρτινγκ απάντησε στην καταγγελία της Σαμπντόρια στη FIFA αναφορικά με τη μεταγραφή του Μπρούνο Φερνάντες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τονίζοντας πως η ιταλική ομάδα δεν έχει κανένα δικαίωμα πάνω σε αυτή.

Σπόρτινγκ: Κανένα δικαίωμα η Σαμπντόρια στη μεταγραφή του Φερνάντες!

Η FIFA έχει ξεκινήσει έρευνα για τη μεταγραφή του Μπρούνο Φερνάντες από τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά από καταγγελία της Σαμπντόρια ότι δεν έχει λάβει το ποσό από το συμφωνηθέν ποσοστό μεταπώλησης, σχεδόν πάνω από ένα χρόνο μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Η πορτογαλική ομάδα βγήκε στην αντεπίθεση, αναφέροντας σε σχετική ανακοίνωση ότι η Σαμπντόρια δεν έχει κανένα δικαίωμα πάνω στη συγκεκριμένη μεταγραφή, αφού τονίζει πως λόγω της ολοκλήρωσης του συμβολαίου του Φερνάντες με την ιταλική ομάδα το καλοκαίρι του 2018 η ρήτρα για ποσοστό μεταπώλησης δεν ισχύει. Μάλιστα οι «δράκοι» είναι έτοιμοι να στείλουν την υπόθεση στα δικαστήρια για να δικαιωθούν.

Υπενθυμίζεται ότι ο 25χρονος χαφ είχε πωληθεί στη Σπόρτινγκ αντί 9.700.000 ευρώ, με τη Σαμπντόρια να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 10%. Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα ομάδα λοιπόν, παρά το γεγονός ότι ο παίκτης πωλήθηκε στους «κόκκινους διαβόλους» έναντι 55 εκατομμυρίων ευρώ, η Σπόρτινγκ δεν κατέβαλε το συμφωνηθέν ποσό στους Ιταλούς.