FIFA: Έρευνα για τη μεταγραφή του Φερνάντες από την Σπόρτινγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η FIFA διεξάγει έρευνα για τη μεταγραφή του Μπρούνο Φερνάντες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ύστερα από καταγγελία της Σαμπντόρια ότι δεν έχει λάβει το ποσοστό μεταπώλησης από την Σπόρτινγκ που της αναλογεί.

FIFA: Έρευνα για τη μεταγραφή του Φερνάντες από την Σπόρτινγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η μεταγραφή του Μπρούνο Φερνάντεζ από την Σπόρτινγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο του 2019 ερευνάται από την FIFA. Όπως αναφέρει το ESPN, η Σαμπντόρια κατήγγειλε στην Παγκόσμια Ομοσπονδία ότι δεν έλαβε το συμφωνηθέν ποσό μεταπώλησης από τους Πορτογάλους.

Ο 25χρονος χαφ είχε πωληθεί στην Σπόρτινγκ αντί 9.700.000 ευρώ, με τη Σαμπντόρια να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 10%. Από την πορτογαλική ομάδα στη συνέχεια πουλήθηκε στους «κόκκινους διαβόλους» έναντι 55 εκατ. ευρώ, από τα οποία πάντως η ιταλική ομάδα δεν φέρεται να καρπώθηκε το ποσό που της αναλογεί.

Από την πλευρά της, η διοίκηση της Σπόρτινγκ αρνείται τις σχετικές κατηγορίας, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει συμβεί οτιδήποτε αξιόποινο. Ωστόσο, εκπρόσωπος της FIFA επιβεβαίωσε πως η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και το επόμενο διάστημα θα γίνει γνωστό αν η καταγγελία της Σαμπντόρια ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.