«Επαφές Νάπολι - Λίβερπουλ για τον Κουλιμπαλί»

Λίβερπουλ και Νάπολι βρίσκονται σε επαφές για την περίπτωση του Καλιντού Κουλιμπαλί σύφωνα με ιταλική ιστοσελίδα. 

«Επαφές Νάπολι - Λίβερπουλ για τον Κουλιμπαλί»

Σε αναζήτηση ενός κεντρικού αμυντικού ο οποίος θα πλαισιώσει από την επόμενη σεζόν τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ βρίσκεται η Λίβερπουλ.

Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ θέλει να πλαισιώσει τον Ολλανδό στόπερ με έναν ποδοσφαιριστή από το πάνω ράφι και σύμφωνα με δημοσιεύματα, το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ έχει σε πρώτο πλάνο στον Καλιντού Κουλιμπαλί της Νάπολι.

Συγκεκριμένα, το «Tuttomercato» αναφέρει πως ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του αμυντικού της Νάπολι ως τον ιδανικό παρτενέρ του Φαν Ντάικ.

Στο δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας αναφέρεται πως η Νάπολι μπορεί να χρειαστεί να πουλήσει τον Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό στην επόμενη μεταγραφική περίοδο, έτσι ώστε να περιορίσει τις οικονομικές ζημιές της λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Το παραπάνω γεγονός θέλουν να εκμεταλλευτούν οι άνθρωποι της Λίβερπουλ, οι οποίοι μάλιστα σύμφωνα με το δημοσίευμα έχουν ξεκινήσει ήδη τις διαπραγματεύσεις με τους «παρτονοπέι».

Θα πρέπει να σημειωθεί, πως οι «Reds» δεν... τρέχουν μόνοι τους στην κούρσα για την απόκτηση του Κουλιμπαλί, καθώς ο Σενεγαλέζος στόπερ βρίσκεται επίσης στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ «έκλεισε» τον Κουλιμπαλί της Νάπολι

Ο Κουλιμπαλί έχει συμβόλαιο με την Νάπολι μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ενώ ο ισχυρός άνδρας της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, δεν συζητά το ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον Αφρικανό άσο με λιγότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ.