Η Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ «έκλεισε» τον Κουλιμπαλί της Νάπολι

Δημοσιεύματα από την Ιταλία θεωρούν «κλεισμένη» την μεταγραφή του Καλιντού Κουλιμπαλί από τη Νάπολι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι έναντι του ποσού των 75 εκατομμυρίων ευρώ

Η Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ «έκλεισε» τον Κουλιμπαλί της Νάπολι

Σε συμφωνία με την Νάπολι για την απόκτηση του Καλιντού Κουλιμπαλί φέρεται να ήρθε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να εντάξει τον Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό στο έμψυχο δυναμικό της το προσεχές καλοκαίρι.

Όπως τονίζουν δημοσιεύματα στην γειτονική Ιταλία, το κόστος της μετακίνησης του παίκτη θα φτάσει τα 75 εκατομμύρια ευρώ και θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τα μετόπισθεν των «κόκκινων διαβόλων» την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Κουλιμπαλί πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη Νάπολι τα τελευταία χρόνια και το όνομά του έχει βρεθεί στο μεταγραφικό στόχαστρο ουκ ολίγων συλλόγων που «ερίζουν» για την απόκτησή του.

Ο 28χρονος διεθνής άσος αγωνίζεται με τα χρώματα των «παρτενοπέι» από το 2014, όταν αποκτήθηκε από την Γκενκ, ενώ στο διάστημα της καριέρας του στον σύλλογο του ιταλικού νότου μετράει 10 γκολ σε 232 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο παρτενέρ του Κώστα Μανωλά στα μετόπισθεν της Νάπολι έχει συνολικά 20 συμμετοχές (πρωτάθλημα και Champions League).