Συμφώνησαν για ολοκλήρωση της Premier League έως τις 30 Ιουνίου

Δίωρη τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε μεταξύ των 20 ομάδων της Premier League και άπαντες συμφώνησαν να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Συμφώνησαν για ολοκλήρωση της Premier League έως τις 30 Ιουνίου

Τηλεδιάσκεψη έγινε μεταξύ των ομάδων της Premier League και επί της ουσίας δεν προέκυψε κάτι συγκλονιστικό. Συγκεκριμένα οι 20 ομάδες της μεγάλης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου συμμετείχαν σε τηλεδιάσκεψη διάρκειας δύο ωρών.

To σενάριο που απεύχεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τη Νότιγχαμ Φόρεστ

Όλοι έδωσαν το «παρών» και συζήτησαν τους εναλλακτικούς τρόπους για να τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα. Επίσης συζητήθηκε πώς θα περιοριστούν οι ζημιές από τα κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδια αλλά και από τα τηλεοπτικά συμβόλαια.

Δεν τέθηκε καν το θέμα οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος. Επικεντρώθηκαν στο ότι το πρωτάθλημα θα πρέπει να ολοκληρωθεί έως τις 30 Ιουνίου, ενώ δεν τέθηκε θέμα μείωσης συμβολαίων.

«Ο στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε ότι είμαστε σε θέση να παίξουμε όταν θα είναι ασφαλές να γίνει κάτι τέτοιο και με την πλήρη υποστήριξη της κυβέρνησης.

Η σημερινή τηλεδιάσκεψη των μετόχων παρείχε μια ευκαιρία να συζητήσουμε πιθανά μοντέλα προγραμματισμού. Παραμένει κύριος στόχος μας να ολοκληρώσουμε τη σεζόν, αλλά όλα είναι πολύ θεωρητικά όσο η πανδημία επεκτείνεται» ανέφερε η ενημέρωση της Premier League.